ROmedic Firme medicale Consumabile si produse de unica folosinta

Precis Rapid Facil Puternic

Precis Rapid Facil Puternic
Autor: Alexandra Neagos

Achizitie si afisaj simultan a celor 18 canale, mareste semnificativ rata de detectie a infarctului miocardic in ventriculului drept și peretele posterior. Colectarea avansata de date prezinta cu acuratete formele de unda ECG

Integrarea cipurilor ASIC in locul placii de achizitie traditionale, face ca seria de electrocardiografe iMAC sa fie complet diferite fata de ECG-urile traditionale. Acestea ofera utilizatorilor o experienta mai precisa, stabila si mai sigura. iMAC 1800 suporta achizitia, afisajul si imprimarea simultana a 12, 15 sau 18 canale. Rata de esantionare de pana la 50k/s si conversia pana la 24Biti. iMAC 1800 detecteaza cu precizie prezenta stimulatorului cardiac simplu sau dublu.
iMAC 1800 necesita doar 15 secunde pentru pornire si doar 12 secunde pentru o inspectie standard a pacientului.

 

Usor de invatat, usor de folosit

Incepand cu meniul principal pana la meniul secundar iMAC reflecta un design simplu, intuitiv. Tastatura QWERTY cu mouse trackball face ca acest aparat sa fie mai usor de folosit decat un PC.
Ecranul LCD HD color de 15inch faciliteaza diagnosticarea chiar si in absenta imprimarii.

 

Conexiune puternica- randament puternic

Suporta conexiune de retea prin cablu si/sau WiFi fara necesitatea cuplarii unui PC, insa se poate lega direct la un sistem HIS sau EMR.
Suporta scanner, cititor de carduri si alte dispozitive de intrare.

 

 

Suporta rapoarte in format PDF si PNG, citind direct de pe USB, fara software suplimentar.
Este ideal pentru consultatiile efectuate inafara cabinetelor, rezultatele putand fi transmise direct prin e-mail, in format PNG sau PDF.
Suporta conectarea la proiector, facilitand consultatiile dar si sedintele de predare.
Spatiul de stocare intern poate acomoda pana la 1000 de copii.

 

Algoritme ECG

Suplimentar, pe langa masuratorile obisnuite: PR, QT, QRS, iMAC 1800 poate furniza si PA, PPA, QA, QD, RA, RD, SA, SD, RPA, RPD, STJ, STM, STE, TPA, TA, TD, PD si alte masuratori indicatoare.

 

Analiza avansata

Functia optionala de analiza avansata furnizeaza diagnoza avansata a ECG-ului, analiza ECG victoriala, de timp, a potentialului ventricular intarziat, variabilitatea ritmului cardiac, analiza dispersiei QT, analiza spectrului ECG si analiza ECg-ului de frecventa inalta.

 

Algoritmul Glasgow

Algoritmul Glasgow imbunatateste eficient acuratetea masuratorilor si fiabilitatea auto-analizei.
Doar acest algoritm foloseste varsta, sexul, rasa, istoricul clinic in interpretarea rezultatelor.
Algoritmul este indeosebi folositor in diagnosticarea infarctului miocardic acut, ischemie miocardica acuta, fibrilatie ventriculara, tahicardie ventriculara, bradicardie severa, aritmie maligna, samdp.

 

Managementul datelor si a statisticilor

iMAC 1800 incorporeaza un sistem de achizitie si arhivare al datelor, ce vine in ajutorul cadrelor medicale, usurand administrarea informatiilor despre pacienti la nivel individual sau grupat, precum si la intomirea unei fise personalizate a pacientului.