ROmedic Cabinete medicale Baile Felix Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Baile Felix

Spitalul de recuperare President Premium Medcenter este amplasat la ieșirea din localitatea Băile Felix, în vecinătatea Complexului Balnear President. Spitalul a fost gândit să poată folosi proprietățile apelor geo-termale cu temperaturi de 45-112°C care au dovedit proprietăți curative, fiind oligometalice, bicarbonate, calcice și sodice, iar nămolurile au proprietăți sapropelice, fiind bogate în hidrosulfură de fier coloidală.

 

President Premium Medcenter este un spital de recuperare cu o capacitate de 144 de paturi și o bază de recuperare modernă care poate deservi pe lângă pacienții internați, înca 300 de pacienți în regim ambulatoriu, pe zi.

 

Spitalul beneficiază de o dotare de excepție, de la aparatură de diagnostic și explorări funcționale (CT, Rx, ecograf) până la aparatură de tratament medical de înaltă specialitate: sistem de evaluare a echilibrului static și dinamic, aparate computerizate de izokinezie și mobilizare a coloanei vertebare, realități virtuale VRRS, Sistem robotizat de recuperare a mersului, etc).

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare