ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Ginecologie & Obstetrică Ginecologie & Obstetrică Constanta

Înființată în anul 2002 la Constanța, Prosana Medical Center este una dintre primele clinici private din oraș.

Rezolvarea problemelor de sănătate ale pacienților noștri reprezintă o prioritate pentru noi, de aceea am dotat clinica la standarde europene și ne mândrim cu calitatea serviciilor pe care le oferim.

Principalele domenii în care vă ajutăm să vă îmbunătățiți și mențineți sănătatea pe termen lung sunt:
- Obstetrică-ginecologie;
- Dermatologie, cu ramurile sale Medicină Estetică și Venerologie;
- Chirurgie generală;
- Proctologie;
- Genetică medicală

 -Psihologie.

Vă putem asigura inclusiv asistența la naștere și efectuarea de intervenții chirurgicale ginecologice datorită colaborării cu Isis Medical Center, prima maternitate privată din Constanța. Astfel, aducem un plus de valoare și de beneficii clienților noștri.
Procedurile estetice pe care le realizăm cu tratamente de ultimă generație vă pot ajuta să eliminați efectele neplăcute ale unor accidente sau pur și simplu să vă bucurați din plin de anii care trec pe lângă dvs.
Competența, seriozitatea și onestitatea sunt principalele valori care definesc activitatea specialiștilor noștri.

Confidențialitatea și înțelegerea sunt alte calități pe care le respectăm, în special în tratarea afecțiunilor hemoroidale, bolilor cu transmitere sexuală sau a afecțiunilor pielii.
Știm că timpul este o resursă importantă, atât pentru noi, în descoperirea și tratarea bolilor încă din fazele incipiente, dar și pentru confortul dvs. în calitate de pacient. De aceea, vă oferim posibilitatea de a face o programare online.

În plus, veți găsi pe website-ul nostru disponibilitatea medicilor și lista de prețuri pentru serviciile dedicate sănătății, ca dvs. să știți în timp util cum să vă faceți bugetul.

Iar pentru că oferim adesea consultații și în afara programului de lucru, aveți șansa să obțineți în timp util îndrumarea unui medic profesionist.
La Prosana veti intalni abordarea atenta si competenta a fiecareia dintre nelinistile dumneavoastra!
Va asteptam!

Ultimele recomandări de la pacienți:

02-06-2018
Georgescu, 39 ani

Părerea generală: Mulțumit

Am fost la d- na doctor Martinescu pt. extragere sterilet si montare sterilet.S a purtat excepțional! Tot respectul meu! Sunt foarte fricoasa,m a înțeles si s a comportat exemplar!

06-11-2016
Tobă Cristina, 43 ani

Părerea generală: Mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare