ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Medicină de familie Medicină de familie Iasi

Din decembrie 2004,
-Dr. Ana-Maria Slanina si
-Dr. Antoneta Petroaie,
medici cadre didactice universitare, ofera servicii medicale in cadrul cabinetelor individuale de medicina familiei aflate in acelasi spatiu, Centrul Medical Copou - camera 1, demisol.
"Impreuna, pentru o stare optima, armonioasa si stabila!"
Dorim sa dezvoltam un nou tip de relatie pe termen lung cu pacientii nostri, bazat pe incredere, comunicare si respect reciproc. Ne preocupa in permanenta eficienta actului medical, informarea stiintifica si colaborarea in retea cu celelalte specialitati medicale si chirurgicale in beneficiul pacientului.
Dorim ca Medicina de Familie sa devina o medicina a omului sanatos, axata pe profilaxie, pe consiliere si pe comunicare permanenta intre medic si pacient de-a lungul intregii vieti.
Valorile noastre sunt reprezentate de cunoastere, dedicatie si comunicare de calitate!
Va asteptam!

Ultimele recomandări de la pacienți:

05-10-2017
Sebastian, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

24-02-2016
Mustata Cristina, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomand pe Dna Doctor Slanina si serviciile dumneai de medicina de familie cu mare incredere. Mai ales daca aveti de gand sa aveti sau aveti deja copii. Dna Dr. Ana Maria Slanina are informatii actualizate si de calitate, consultatiile ei sunt profesionale, este atenta la detaliile importante si face recomandari daca situatia ii depaseste specializarea sau sfera de responsabilitate.

Noi am luat startul cu 3 medici cand l-am nascut prematur pe baietelul nostru, dar in final am ales sa ramanem doar cu Proximed. Am fost foarte multumiti de calitatea serviciilor oferite comparativ cu cele oferite de pediatrii specializati.

In plus, incurajeaza medicina bazata de dovezi si surse stiintifice ceea ce e un avantaj pentru noi si o dovada a calitatii umane si profesionale a dnei doctor.

Se fac programari care se respecta, la nevoie dna doctor face vizite la domiciliu. Se ocupa cu seriozitate si interes de pacienti.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare