ROmedic Cabinete medicale Bacau Cabinete Psihologie Psihologie Bacau

Atunci când nu mai reușiți sau nu mai știți să vă ajutați singur, adresați-vă psihologului! Acesta este îndemnul pe care îl dăm tuturor celor care cad victime încercărilor cotidiene, pierzând esența vieții.


Cabinetul Individual de Psihologie George Țurcan este un pion important pe piața de servicii psihologice din Bacău, punând la dispoziția pacienților/clientilor săi specialități precum:
-Evaluarea dependentei de alcool, droguri, jocuri de noroc si stabilirea unui program de recuperare
-Psihoterapie individuală


-Psihoterapie de cuplu sau familie
-Consiliere psihologică
-Dezvoltare personală


Persoanele care nu reușesc să-și gestioneze stările de agitație continuă, teama de necunoscut, obsesiile chinuitoare, atacurile de panica, starile de tristete persistente și conflictele, sau nu mai găsesc niciun sens vieții sunt așteptate la cabinetul nostru.


Deși cea mai comună tendință a pacienților cu astfel de probleme este aceea de a se izola, întrerupând orice relație cu familia și cu lumea exterioară, vă recomandăm cu căldură să apelati la ajutorul unui specialist.


Într-un cadru intim, plăcut si securizant vă invităm la dialog, la deschidere și destindere. Încă de la prima ședință de psihoterapie, veți simți efectele liniștitoare ale demersului terapeutic.

 


Atacurile de panică, anxietatea generalizată, episoadele depresive, dependenta de alcool, dependenta de droguri,dependenta de jocuri de noroc("pacanelele", pariurile sportive) agorafobia, claustrofobia, problemele de cuplu și familie, stima de sine scăzută, tulburările obsesiv-compulsive – toate acestea nu sunt viata dumneavoastra ci doar momente din viata dumneavoastra!

 

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

22-04-2021
Loredana, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu mare drag! M-a ajutat sa trec peste niște blocaje si sa imi îmbunătățesc calitatea vieții!

15-04-2021
Claudia, 28 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunt foarte multumita de cum a decurs procesul de terapie cu Dr Turcan. Recomand cu drag!

25-02-2021
Octav, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un specialist în terapie, cu o atitudine caldă, fără să judece, cu abilități excelente de comunicare, și-a manifestat o atitudine implicată, discreție, sinceritate, realism și atenție.
La întâlnirile programate, împreună cu soția - codependentă - ne-am făcut o imagine mai clară asupra problemelor cu care ne confruntăm, am investit încredere în relația pacient-terapeut și ne-am simțit confortabil în prezența specialistului.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!