Clinica de medicina integrativa cu investigatii medicale 360° si terapii 360° pentru cresterea competentei imunitare prin detoxifiere celulara, curatarea organismului de micro-organisme patogene, drenaj general, resetarea functiilor celulare, imuno-modulare, imuno-stimulare si regenerare celulara.
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Stomatologie Stomatologie Bucuresti

Clinica de medicina integrativa cu investigatii medicale 360° si terapii 360° pentru cresterea competentei imunitare prin detoxifiere celulara, curatarea organismului de micro-organisme patogene, drenaj general, resetarea functiilor celulare, imuno-modulare, imuno-stimulare si regenerare celulara unde isi gasesc rezolvarea, dar se si previn, o gama larga de afectiuni.

 

Ce tratam aici? De la alergii, intolerante alimentare, oboseala cronica, insomnii, pana la reumatism, diabet, hipertensiune arteriala, probleme digestive, afectiuni dermatologice si toate tipurile de durere, patologie oncologica, patologie post-covid.

 

Medicina Integrativa este un tip de medicina orientat spre vindecarea personalizata in functie de intregul istoric medical si stilul de viata al pacientului. Aceasta abordeaza multi factori, inclusiv influentele fizice, emotionale, comportamentale, spirituale si de mediu care contribuie la starea de sanatatea a persoanei. Medicina integrativa combina terapiile complementare si terapiile conventionale pentru a oferi cel mai bun tratament.

 

Ne-am specializat in competenta imunitara, protocoale integrative patologie oncologica, anti-aging, terapia durerii si medicina de reabilitare, ozonoterapie, terapii intravenoase unde folosim, la cele mai inalte standarde, protocoalele medicilor Thomas Rau - Elvetia, Peter Molleney - Germania si Carolyn McMakin - SUA, specialisti cu peste 35 de ani de experienta in domeniul medical precum si expertiza noastra acumulata la multiple cursuri medicale din Europa si America.

 

De asemenea, colaboram activ si reprezentam in Romania clinica elvetiana Biomed Sonnenberg a Prof. Dr. Thomas Rau M.D., avand expertiza in patologie oncologica, boli autoimune si medicina biologica. Prin intermediul, consultatiilor online pe care acesta le desfasoara in cooperare cu cu medicii nostri, pacientii au parte de cea mai buna indrumare medicala. Prof. Dr. Thomas Rau M.D. este autorul a numeroase articole, publicatii si carti in acest domeniu foarte important al medicinei. Pentru ca isi doreste din ce in ce mai mult sa impartaseasca cunostintele sale, cei interesati vor putea accesa din martie 2023 cursurile online din Romania atat in format fizic, cat si online pe pagina noastra Dr.Health720 Masterclass.

 

Clinica noastra Quantica720° colaboreaza, de asemenea cu Dr. Mariano Bueno Cortés expert in tratamentul bolii Lyme, covid persistent, Sindrom de oboseala cronica, Fibromialgie, Boli Autoimune, Sindrom Aerotoxic, dar si expert in Medicina Biologica.

 

La Quantica720°, medici dedicati si atenti, aparatura germana de ultima generatie din dotarea clinicii, terapiile intravenoase cu vitamine, minerale si amino-acizi de inalta calitate dar si atmosfera calda, primitoare, va vor schimba perceptia asupra sistemului medical romanesc. Totodata pentru o diagnoza 360°, am integrat in cadrul clinicii si laboratorul de analize medicale de la Medlife.