ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Bucuresti

CRON – Phoenix este un centru dedicat sanatatii copiilor, specializat în diagnosticarea corecta si tratamentul multidisciplinar ale afectiunilor ortopedice si neuro-motorii la copii cu vârste cuprinse între 0 si 18 ani.

Centrul nostru reuneste atât specialisti cu experienta profesionala de peste 20 de ani, care au diagnosticat si urmarit cazuri medicale speciale, dar si aparatura performanta care sprijina activitatea medicala.

Echipa noastra abordeaza cazurile multidisciplinar astfel ca un copil cu o afectiune neuro-motorie este examinat medical (orthopedic, pediatric si neurologic) si este evaluat si ghidat spre tratament recuperator de catre specialistii nostri în kinetoterapie.

De asemenea, parintii sau familiile extinse ale copiilor cu afectiuni neuro-motorii grave pot beneficia în cadrul centrului nostru si de evaluare si consiliere psihologica pentru a trece mai usor peste perioada dificila de recuperare a celui mic.

În plus, în centrul CRON-Phoenix stim cât de importanta este miscarea pentru sanatatea si integritatea copiilor, de aceea, recomandam activitatile sportive celor mici. Mai mult, am dezvoltat programe de sport adaptate nevoilor copiilor în functie de vârsta si de particularitatile lor. Aflati mai multe de aici

În acest mod, la CRON-Phoenix reducem timpii de asteptare pentru pacienti si reusim sa personalizam programele de recuperare fiecarui pacient în parte.

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare