ROmedic Firme medicale Aparatura medicala

Combine fizioterapie

Combine fizioterapie

Combinele de fizioterapie reprezinta optiunea ideala atat pentru cabinetele individuale, cat si pentru clinicile mari de recuperare medacala.

 

Astfel, in cadrul cabinetelor individuale, personalul medical are posibilitatea de a utiliza la maxim spatiul limitat de care dispune si, in acelasi timp, poate oferi pacientului o gama larga de tratamente recuperatorii. Folosite in cadrul clinicilor, combinele de fizioterapie ofera posibilitatea maririi gradul de confort al pacientului, acesta nemaitrebuind sa fie mutat pentru o terapie complementara celei efectuate initial.

 

Combinele Chattanooga Intelect Neo si Advanced permit tratarea simultana a pana la 8 pacienti: electroterapie, ultrasunete, laser, vacuum. In plus, modulul EMG si EMG cu electrostinulare este un instrument deosebit de util in recuperarea neurologica. Un alt aspect deosebit de important in cazul optarii pentru combine de fizioterapie il reprezinta pretul.

 

Alegand un astfel de sistem veti imbunatati substantial eficienta investitiilor dumneavaoastra, comparativ cu achizitia mai multor aparate individuale.

 

https://reo-medical.ro/terapii-recuperare/medicina-fizica-si-recuperatorie/fizioterapie/httpreo-medical-roterapii-recuperaremedicina-fizica-si-recuperatoriefizioterapiecombine-fizioterapie-chattanooga/