ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Otorinolaringologie-ORL Otorinolaringologie-ORL Constanta

Clinica ROCOMED cu profil chirurgie generala, va ofera servicii medicale la standarde inalte de calitate, cu aparatura medicala de performanta, in conditii moderne si confortabile de cazare.
Va astepta personal cu o bogata experienta profesionala si dedicat pacientilor ce va va indruma in totalitatea procedurilor anestezico-chirurgicale ce vor fi efectuate, al carui scop este recapatarea starii dumneavoastra de sanatate.
In functie de afectiunea dumneavoastra puteti beneficia de servicii medicale ambulatorii, consultatii chirurgicale, tratamente, recoltari analize cat si de servicii medicale care necesita internare si spitalizare.
Conform eticii si deontologiei medicale, asigurandu-va de respectul ce il pastram profesiei si confidentialitatii dumneavoastra va asteptam sa beneficiati de serviciile noastre.

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-10-2023
Elena, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu drag pe Domnul Doctor Nanu Paul ,profesionalism ,devotament și un medic de nota 10

02-07-2023
Cismasu Elena, 86 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Experienta foarte buna.
Sunat pentru programare 13 iunie, consult medical 15 iunie, interventie chirurgicala dificila datorita zonei in apropierea arterei femurale, 21 iunie.
Personalul de la receptie si asistenta medicala, foarte prietenos si amabil. Clinica foarte curata, dotata cu aparatura si tehnologie noua.
Multumesc pe aceasta cale d-lui Dr. Nanu Paul. Din momentul in care am intrat in cabinet m-am simtit bine- venita. Este foarte intelegator te asculta si peterece cu tine atat timp cat este nevoie pentru a primi raspuns la toate intrebarile. De la primul consult am simtit ca sunt pe maini bune.
Impreuna cu d-ul Dr. Popescu Romeo si restul personalului, fac o echipa de profesionisti adevarati care dau dovada de un real angajament si se asigura ca reusita interventiilor chirurgicale, recuperarea post-operatorie si starea de sanatate a pacientului, sunt prioritare.
Dr. Nanu Paul este extrem de informat, eficient, punctual, de un profesionism si o personalitate deosebite.
Recomand cu mare incredere oricui, pe Dr.Nanu Paul, personalul sau si clinica Rocomed.


Va multumesc,

Elena CismasuPS: Nu am cuvinte pentru cat de mult va multumesc pentru ajutorul si speranta date mamei, d-le Dr. Nanu. Cand am avut nevoie să va contactez mi-ati răspuns foarte repede si rapid la întrebări. Felicitari pentru standardul inalt la care respectati in profesia dumneavoastra, juramantul lui Hyppocrates.


Multumesc frumos!

Laura Cismasu

27-05-2023
Carstoiu Mirela, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Medic foarte bun. Recoma


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare