ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Otorinolaringologie-ORL Otorinolaringologie-ORL Constanta

Clinica ROCOMED cu profil chirurgie generala, va ofera servicii medicale la standarde inalte de calitate, cu aparatura medicala de performanta, in conditii moderne si confortabile de cazare.
Va astepta personal cu o bogata experienta profesionala si dedicat pacientilor ce va va indruma in totalitatea procedurilor anestezico-chirurgicale ce vor fi efectuate, al carui scop este recapatarea starii dumneavoastra de sanatate.
In functie de afectiunea dumneavoastra puteti beneficia de servicii medicale ambulatorii, consultatii chirurgicale, tratamente, recoltari analize cat si de servicii medicale care necesita internare si spitalizare.
Conform eticii si deontologiei medicale, asigurandu-va de respectul ce il pastram profesiei si confidentialitatii dumneavoastra va asteptam sa beneficiati de serviciile noastre.

Ultimele recomandări de la pacienți:

18-01-2018
Rosu Cristian, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu incredere pe domnul doctor Romeo Popescu un profesionist desavarsit.

07-12-2017
Turcu Alina, 55 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

30-10-2016
Antonache Liliana, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Este o clinica cu aparatarura si personal de nota1000 nu cred ca in Constanta exista alta asemanatoare eu va recomand din tot sufletul aceasta clinica eu personal am avut 2 interventii chirurgicale la aceasta clinica si sotul meu 1 sunt de o amabilitate si un profesionalism rar intalnit iar domnul dr Popescu este un chirurg cu maini de aur sa-dea bunul Dumnezeu multa sanatate sa mai poata profesa multi ani de acum inainte eu sunt super multumita de serviciile acestei clinici este o clinica cum numai in occident intalnesti nici nu simti ca esti internat nu faci diferenta de acasa eu va recomand din tot sufletul aceasta clinica celor care au nevoie credeti-ma merita toata lauda si tot respectul


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare