ROmedic Firme medicale Traininguri, cursuri, seminarii și workshopuri

Ruth Lee este o afacere de familie, ale cărei valori fundamentale graviteaza în jurul serviciilor oferite clienților noștri, al angajaților noștri și la calitatea de necontestat a produselor. Suntem mândri să vă servim pe VOI, specialiștii,  dedicați în îngrijire si salvare care îsi aduc o contribuție atât de valoroasă în societate.

 

IDEAL PENTRU URMĂTOARELE SCENARII DE INSTRUIRE:

 

Instruire în domeniul sănătății si securității în sectorul spitalicesc și al asistenței medicale precum și al salvatorilor.

Exerciții de mișcare și manipulare, inclusiv mobilizarea timpurie, evacuarea de urgență și lucrul cu echipamente de ridicare/ transfer/ evacuare.
Instruiți-vă personalul pentru a evita leziunile de spate asociate cu mișcări periculoase și cu risc ridicat atunci când manipuleaza pacienții și ajutați la respectarea privind operațiunile de manipulare manuală din HG 1051/2006 și Legea Securității si Sănătății in Muncă 2006.

Manechinele pot fi de la bebeluși la pacienti bariatrici; pot avea greutăți de pana la 240 Kg.

 

MATERIALE SPECIALE:

 

Fabricat din același material ignifug utilizat pentru veste de poliție antiglonț/ anti-injunghiere, oferind de patru ori rezistența la forță și rezistență la abraziune a pânzei de 16oz sau P.V.C. (Conform standardelor OEKO-TEX® Standard 100, BS EN ISO 12947-2 & 14116:2008). Chinga/banda din polipropilenă de înaltă densitate (25mm calculat la o greutate de 207 kg, 50mm calculat la o greutate de 440 kg).

 

CARACTERISTICI ȘI AVANTAJE:

 

Din punct de vedere anatomic, distribuția corectă a greutății dă "sentimentul" unui pacient real.
Construit cu o coloană vertebrala din plastic, care permite manechinului să stea în poziție verticală în pat, scaun cu rotile sau un dispozitiv de ridicare - acționând așa cum ar reacționa un pacient "conștient".
Cataramele puternice ale chingilor din spate permit manipularea ușoară și depozitarea, articulațiile moi ale corpului elimina riscul de lovire și rănire in timpul instruirii (vătămări corporale, frecvente la folosirea manechinelor din material plastic rigid cu articulații).
Un guler de imobilizare/ extracție poate fi montat în jurul gâtului manechinelor noastre adulte, pentru a promova îngrijirea adecvată a victimelor.
Livrat cu pijamale ușor de spălat pentru o igienă îmbunătățită în spitale și medii de îngrijire privată sau la domiciliu.
Expediat complet cu cizme moi, ușor de înlocuit, dacă sunt deteriorate.

 

DOTĂRI OPȚIONALE:

 

Mască de față și perucă pentru un plus de realism.
Dacă se dorește, separat pot fi achiziționate salopete.

 

UTILIZAT PE SCARA LARGA DE:

 

Spitalele și trusturile NHS din Marea Britanie.
Centre de îngrijire.
Centrele de formare Age din Marea Britanie.
Organizații de instruire a specialistilor în domeniul sănătății și securitatii.
Organizații echivalente din America de Nord și de Sud, Europa, Australia și Asia.

 

GREUTĂȚI ȘI MĂRIMI DISPONIBILE:

DESCRIERE

COD MODEL

INALȚIME (m)

GREUTATE (Kg)

STOC NATO #

 

 

 

 

 

Adult 20 Kg

RLPH20

1.8

20

N/A

 

 

 

 

 

Adult 30 Kg

RLPH30

1.8

30

N/A

 

 

 

 

 

Adult 50 Kg

RLPH50

1.8

50

N/A

 

 

 

 

 

https://www.ruthlee.com/microsites/safety-health-consulting/

Recomandări produse:

Manechin instruire prim ajutor de baza Manechin instruire prim ajutor de baza
Producător: Prestan

Manechin de antrenament pentru prim ajutor de baza (CPR/ AED/ Maxilar) destinat instruirii pentru adulti, pielea este de culoare deschisa, produs de PRESTAN Products....

Preț: Incepand cu 1650 Ron + TVA
Manechin de instruire Manechin de instruire
Producător: Ruth Lee

Greutati diponibile 20Kg, 30Kg, 50Kg Manechin realizat din material ignifug utilizat si pentru veste de poliție antiglont / anti-injunghiere, oferind de patru ori rezistența...

Preț: inepand cu 6800 Ron + TVA
Manechin instruire prim ajutor de baza Manechin instruire prim ajutor de baza
Producător: Brayden

"Brayden CPR Training Manikin" este primul manechin care a arătat vreodată cum curge sângele de la inimă la creier atunci când se efectuează RCP....

Preț: 2700 Ron + TVA
Manechin instruire pompieri in incinta fierbinte Manechin instruire pompieri in incinta fierbinte
Producător: Ruth Lee

Instruirea de salvare prin extragere din centrele d antrenament  și instruire "celula de foc fierbinte". Manechinele vor rezista la temperaturi de aproximativ 160°C la...

Preț: Incepand cu 4678 Ron + TVA
Manechin lucru la inaltime Manechin lucru la inaltime
Producător: Ruth Lee

IDEAL PENTRU SCENARIILE DE PREGĂTIRE URMĂTOARE: Formarea eficientă și realistă va contribui la asigurarea respectării Regulamentului Lucrul la inaltime 2005 (Marea Britanie) prin reducerea...

Preț: Incepand cu 6920 Ron + TVA