ROmedic Cabinete medicale Piatra Neamt Cabinete Ginecologie & Obstetrică Ginecologie & Obstetrică Piatra Neamt

„Prima bogăție este sănătatea.” (Ralph Waldo Emerson)


Alegerea medicului ginecolog-obstetrician este o alegere importantă și dificilă în viața unei femei. Problemele de sănătate, unele aparent minore, dacă sunt ignorate se pot agrava și pot periclita starea dvs. de sănătate. Lipsa unui diagnostic clar poate conduce la tratamente inutile sau chiar periculoase.
Pentru un tratament corect trebuie stabilit un diagnostic ferm și personalizat în functie de pacient.


Cabinetul Ginecologic Dr. Salavastru Tudor a fost deschis în anul 2016 într-o locație modernă, plăcută, fiind amenajat cu bun gust și dotat cu aparatură de ultimă generație. Este special conceput pentru a putea fi cât mai primitor și cald pentru pacienți, care astfel au un confort psihic crescut. Este total opusul unei unități sanitare reci și austere cu care suntem obișnuiți.
La noi sănătatea este pusă pe primul plan! De aceea, vă oferim servicii medicale excepționale într-un climat de siguranță și confort, indiferent de vârstă, dorind să fim un etalon al calității care să satisfacă cele mai exigente cerințe. Cabinetul este dotat cu aparatură de ultimă generație, pentru un diagnostic sigur și eficient.
Personalul medical vă stă la dispoziție, în frunte cu Dr. Salavastru Tudor, Medic primar Obstetrică- -Ginecologie, cu următoarele competențe: ecografie în obstetrică-ginecologie, histeroscopie, chirurgie laparoscopică în ginecologie, managementul serviciilor de sănătate. Dr. Salavastru Tudor este absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj Napoca, promoția 2004, în prezent angajat la Spitalul Judetean de Urgență Piatra Neamt de 6 ani.
Se poate adresa cabinetului orice persoană, indiferent de vârstă, pentru diagnosticarea și urmărirea unei sarcini, de cate ori acuză dureri, sângerări anormale, scurgeri vaginale deosebite sau pur și simplu pentru control de rutină.
Punem accentul pe confortul și siguranța dvs, dar și pe eficiența cost/calitate, oferindu-vă următoarele servicii medicale asociate cu programe de profilaxie care să garanteze pe termen lung menținerea stării dvs. de sănătate:

 

Consultații medicale
Colposcopie
Ecografie abdominală inferioară, ecografie endovaginală, ecografie de sarcină
Evaluare ecografică 4D
Terapii hormonale
Tratamentul tulburărilor de menopauză
Examen citologic vaginal
Examen secreție vaginală
Examinări ginecologice pre- și postoperatorii
Biopsie de col și examen histopatologic
Montare și extragere sterilet

 

Accesul la serviciile cabinetului se face numai cu programare prealabilă.

 

Vă așteptăm cu drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

20-06-2020
Anamaria, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu încredere.Seriozitate,calm,ambient zen.

30-05-2020
Blaga Cătălina-Alina, 30 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Super om , super medic !

28-01-2019
Iuliana Marin, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Personal specializat, condiții excelente, profesionalism, foarte mulțumită de domnul doctor Salavastru, recomand din toată inima!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare