ROmedic Cabinete medicale Barlad Cabinete Cardiologie Cardiologie Barlad

La Zen Clinic beneficiați de tratamente eficiente pentru a vă restabili sănătatea și vitalitatea întregului organism!

 

Putem afirma cu încredere că ne mândrim cu o echipă performantă și devotată de profesioniști cu o pregătire de top și o experiență la fel, care vă așteaptă pentru servicii medicale de calitate. Tratăm fiecare pacient așa cum ne-ar plăcea nouă să fim tratați, adică cu profesionalism, empatie, seriozitate, respect.

 

La noi beneficiați de o gamă variată de servicii medicale : alergologie, pneumologie, recuperare medicala, cardiologie, endocrinologie,stomatologie,ortodontie etc. De asemenea, colaboram cu laboratorele  de analize medicale Medlife pentru investigatii paraclinice de laborator. Oferim salino-terapie în  salina de suprafata aflata in incinta clinicii.

 

Salina Sasmedro este prima salină tip Costa din zona Moldovei, pentru a cărei amenajare s-a utilizat sare de la salina Praid. Aerosolii salini reprezinta terapie complementara pentru afectiuni din sfera ORL, afectiuni pneumologice, alergologice, dermatologice si reumatologice. Ambientul salinei este relaxant si placut, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

 

Avem alaturi de noi 2 medici stomatologi, tineri, bine pregatiti profesional care ofera servicii de profilaxie, odontoterapie, endodontie, pedodontie, chirurgie orala, protetica si implantologie. De asemenea, ca zambetul dumneavoastra sa fie perfect, colaboram cu medic ortodont.

Dispunem de aparatură medicală de la producători de top, aparate performante și moderne care să faciliteze diagnosticul cât mai eficient și tratamente sigure.

 

Avem grijă de sănătatea ta și a întregii familii!

 

Vă așteptăm cu drag!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare