ROmedic Firme medicale Proteze si echipamente persoane cu dizabilitati

 

 

 

Are you from EU community and need a scoliosis brace but in the same time you want to visit Moldova region for the same ammount of money you would pay in your country just for a good quality brace? Call us and you will be suprised what we can offer to you. The airport is in the town, we can arrange the accomodation and guide you what to visit. Just call. 

 

 

 

ScolioKid  are 18 ani de experienta profesionala in domeniul patologiilor de coloana si membru inferior si ofera servicii de manopera mai multor laboratoare de ortezare-protezare atat interne cat si externe.

 

Corsetele pentru scolioza si ortezele ScolioKid nu sunt un model predefinit - lucram in general modele cat mai complexe (de la plastice termoformabile la modele siliconice sau din carbon compozit de ultima generatie).

Protezele de amputatii lucrate de mine in tarile din Orientul mijlociu sau Europa de vest sunt cartea de vizita pentru acest domeniu. Ma pot mandri cu rezultatele muncii mele pentru soldatii din Yemen sau civili din Egipt dar si cu sistemele de osteointegrare pe care le implementez in Irak,Turcia sau Siria.

 

 

Corsetul pentru scolioza pediatric este specialitatea mea intrucat am lucrat alaturi de prof.dr. Jaque Cheneau in Regensburg si Klagenfurt.Corsetele pentru scolioza realizate de mine nu sunt doar functionale dar si estetice. Ofer pe linga o evaluare biomecanica profesionala pe placa cu senzori (evaluare stabilometrica, repartitie presiuni, evaluare potential corectiv...) si servicii regulate de screening si modificare corset odata cu evolutia corectiei. Ofer corsete scolioza atat modele de zi dinamice cat si modele doar pentru noapte. In acest sens va recomandam sa cititi articolul nostru despre tipurile de corsete pentru scolioza.

 

 De asemeni, suntem prima si singura companie din Romania care ofera servicii manufactura si know how pentru cupa semiflexibila elastomer compozit. Suntem specializati in dezvoltare de produse si implementare produs pe modele reale de lucru. 

 

Protezele cu osteointegrare sunt specialitatea mea si nu pot sa nu aduc aminte de colaborarea cu echipa dr.Munjeed in Irak si nu numai in acest sens. (minutul 35) - protezele se vor realiza prin unul din laboratoarele cu care avem contract pentru predarea finala.

 

If your organization has a project for wounded soldiers do not hesitate to contact, i can support with materials and manufacture based on a contract.

 

De asemeni, daca detineti o clinica in care doriti sa implementati un laborator de ortezare si doriti serviciile noastre pentru manopera va stam la dispozitie atat cu personal cat si cu utilaje mobile.

 

 

Daca doriti sa discutam despre problema dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati telefonic sau sa va programati pentru o discutie on-line, recomandabil in special pentru pacientii care vin din alte locatii decat orasul Iasi.

Recomandări produse:

Corset Cheneau pediatric Corset Cheneau pediatric
Producător: Scoliokid

Corsetul Cheneau este un corset de corectie tridimensional, recunoscut ca cel mai bun model de corset din lume. Se realizeaza pe mulajul pacientului, avand...

Corset scolioza, Corset Cheneau Corset scolioza, Corset Cheneau
Producător: Scoliokid

Corset scolioza realizat pe baza de mulaj si radiografie.   Radiografia este utila pentru identificarea tipului de scolioza si identificarea zonelor de corectie si...

Orteza AFO/KAFO - compozit Orteza AFO/KAFO - compozit
Producător: Scoliokid

  Orteza glezna picior din material compozit cu articulatie mobila control dorsiflexie. Detinem certificare atat pentru productie AFO cat si KAFO. Articulatiile sunt furnizate...

walker/dispozitiv deplasare/premergator Meywalk2000 walker/dispozitiv deplasare/premergator Meywalk2000
Producător: Meyland-Smith

Ajuta-l sa mearga, nu il lasa in pat! Pentru adulti sau tineri. Stabilitate mare, usurinta de reglare, rezultate fantastice la procesul de reinvatare al...

DMO suit DMO suit
Producător: DMO UK

Costumele DMO pentru scolioza sunt varianta dinamica textila de corectie a scoliozei prin inducerea posturii corecte cu ajutorul unor vectori de tensionare pe anumite...