ROmedic Cabinete medicale CLUJ-NAPOCA Cabinete Medicină internă Medicină internă CLUJ-NAPOCA

CENTRUL MEDICAL SENARIUS situat in centrul orasului Cluj-Napoca a fost infiintat din dragoste pentru profesie si dorinta de a stabili o relatie speciala medic-pacient. Noi punem la dispozitie cunostintele medicale, permanent actualizate, aparatura performanta ,multa rabdare si compasiune pentru a satisface doleantele pacientilor.
Suntem o societate medicala privata , in plina dezvoltare, pe de-o parte cu o echipa tanara, dinamica, receptiva, sustinuta de partea cealalta de o echipa formata din medici cu experienta, care se dedica fiecarui pacient incercand sa ii ofere tratamentul adecvat.
CENTRUL MEDICAL SENARIUS ofera servicii medicale complete atat pacientilor persoane fizice cat si companiilor,servicii adaptate in permanenta nevoilor clientlor nostri.

 

 

NOU: Videofibroscopie nazo-faringo-laringiană cu fibroscop flexibil ultraslim 

Fibroscopul este un tub flexibil, ce conține un sistem de ghidaj conectat printr-o fibră optică la o sursă de lumină rece și o cameră video de înaltă rezoluție, iar imaginile mărite sunt redate în timp real pe monitor și înregistrate în același timp, facilitând astfel examinarea corectă.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare