ROmedic Cabinete medicale Miercurea Ciuc Cabinete Andrologie Andrologie Miercurea Ciuc

In intervalul 15 martie-25 martie 2018 - Domnul Doctor Singeorzan se afla in concediu. Va rugam aveti in vedere atunci cand sunati pentru o programare. Va multumim pentru intelegere.

 

 

În Cabinetul Medical de Urologie Dr. Sîngeorzan beneficiați de consultații medicale de calitate în specialitatea urologie, consultații de andrologie și investigații imagistice sonografice pentru aparatul urogenital la bărbați și urinar la femei.

 

Activitatea se desfășoară două zile pe săptămână în intervalul orar 16:00 - 20:00. Dr. Sîngeorzan Dorin este medic primar urolog cu o experiență de peste 25 de ani în specialitate, asigurând consultații, investigații sonografice și mici manopere urologice. Cabinetul nostru este amenajat într-un spațiu modern și accesibil, dotat cu echipamente medicale de calitate.

 

Tratăm pacienții așa cum ne-ar plăcea nouă să fim tratați, adică cu multă grijă, respect, empatie, seriozitate și profesionalism!

Practicăm și screening pentru cancerul de prostată și vezică urinară, din grijă pentru pacienții noștri.                                           

Diagnosticăm și tratăm pacienți bărbați cu disfuncții erectile, ejaculare precoce și oferim informații, consultanță și recomandări terapeutice cuplurilor infertile.

 

Înainte de prezentarea la cabinet, pacienții sunt rugați să solicite o programare telefonică, iar în momentul prezentării la medic să aducă actele medicale de care dispun, în special pentru afecțiunile de care suferă.

 

Vă așteptăm cu soluțiile optime pentru sănătatea dumneavoastră!

 

 

 

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

06-07-2018
Vitalyos Elvira, 78 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu drag tuturor dl.doctor Sangeorzan un om ,si un profesionist foarte foarte bun.

12-10-2016
Laura Bodor, 32 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare