ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Reumatologie Reumatologie Bucuresti

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală și de Est.
 
Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.
 
Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Începând cu 2009 a deschis sau a achiziționat 83 de unități medicale. Echipa sa puternică si experimentată de management a fost capabilă să creeze si să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.
 
De ce să lucrezi la MedLife?
Valori sănătoase: Responsabilitate, Inovație, Profesionalism, Grijă și Respect.
Echipă unită: Vei lucra într-un mediu plăcut, cu o echipă de oameni pasionați de ceea ce fac.
Implicare: Vei putea lua parte la numeroase proiecte recreative, sportive și culturale dedicate angajaților companiei.
 
Misiunea MedLife: Complexitatea și calitatea actului medical, tehnologia de ultimă generație din dotare, profesionalismul și dedicarea întregii echipe fac parte din misiunea noastră de zi cu zi.
 
Angajați sunt bunul cel mai de preț al companiei! Ne definește CALITATEA UMANĂ a personalului medical. Suntem o forță pentru că scriem, clipă de clipă, ISTORIA MEDICINEI PRIVATE din România. Faptele sunt mărturia idealurilor noastre așa că te așteptăm să demonstrezi că poți SĂ CONSTRUIEȘTI ALĂTURI DE NOI!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!