ROmedic Cabinete medicale Targoviste Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Targoviste

Servicii psihologice:

 

Psihoterapie online prin serviciile Skype, Facebook Messenger, Whatsapp sau prin telefon (este necesara programarea telefonica inițială la 0722.416.561- psihoterapeut Livia Spiroiu ).


Psihoterapie si consiliere psihologica analitica pentru adulti, adolescenti si copii
Psihoterapia si consilierea psihologica abordeaza problemele ce duc la aparitia disconfortului psihologic si a dezechilibrului emotional din viata oricarei persoane.
Psihoterapia este recomandata persoanelor care sufera de depresie, stari de neliniste, atacuri de panica, tulburari de somn sau alimentatie sau persoanelor care traiesc conflicte in familie sau cuplu si celor care trec prin evenimente de viata traumatice (divort, doliu, esecuri repetate in relatii, esecuri profesionale, etc.).
Psihoterapia copiilor si adolescentilor este recomandata atunci cand apar tulburari de comportament sau invatare, esecul sau abandonul scolar, comportamente agresive sau autoagresive, timiditate excesiva si izolare, dificultati de adaptare sau tentative de suicid.
Psihoterapia si consilierea psihologica se bazeaza pe construirea unei relatii terapeutice cu rol vindecator emotional pentru pacient, deblocarea potentialului si a resurselor interioare ale pacientului, constientizarea si asumarea propriilor nevoi, constientizarea proiectiilor parentale puse in act in propria viata, etc.
Pacientul este ajutat sa-si inteleaga mai bine propria situatie de viata, este ajutat sa se detensioneze psihic, sa se echilibreze emotional si sa devina mai constient de sine si de propriile nevoi.

 

 

Atelier de terapie prin arta pentru copii

 

Art-terapia incurajeaza exprimarea libera a emotiilor, trairilor, temerilor si dorintelor prin forme si culori. Foloseste tehnici creative  precum desenul, pictura, modelajul, colajul sau teatrul pentru a ajuta copilul sa elibereze tensiunea psihica, sa se confrunte cu propriile anxietati si sa-si dezvolte capacitatea de relationare, creativitatea si inteligenta emotionala. Art-terapia ofera fiecaruia posibilitatea de a se exprima spontan si autentic, experienta ce poate duce in timp la echilibrare psihica si vindecare emotionala.

 

Se adreseaza copiilor cu:

- dificultati de adaptare si integrare sociala,

- dificultati de relationare,

- dependenta de tehnologie sau alte tipuri de dependente,

- manifestari agresive sau autoagresive,

- timiditate si imagine de sine scazuta,

- anxietate si stari de panica,

- tulburari de somn sau tulburari alimentare,

- stari depresive si tentative de suicid,

- tulburari de comportament si invatare, etc.

 

Obiectivele atelierului de terapie prin arta sunt cresterea stimei si increderii de sine, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare, dezvoltarea creativitatii si capacitatii de exprimare, reducerea anxietatii si tesiunii psihice, dezvoltarea aptitudinilor cognitive ca atentia, memoria, concentrarea, stimularea intelectuala, dezvoltarea personala si echilibrarea psihica.

 


Psihologie clinica (evaluare psihologica clinica si psihodiagnostic), psihologia muncii (testare psihologica angajare/mentinere functie, reluare activitate profesionala)
Servicii de psihologie clinica si psihologia muncii:
-examen psihologic pentru comisiile de expertiza a persoanelor cu retard mental, demente, tulburari de personalitate, boli psihice, boli cronice;
-terapia suportiva a bolnavilor cronici (oncologici, psihiatrici, etc.);
-evaluarea complexa a personalitatii, investigarea şi psihodiagnosticul tulburarilor psihice;
-testarea psihologica a profesorilor, funcţionarilor publici, etc.(ca preconditie pentru angajare si/sau desfasurarea unor activitati);
-testare psihologica pentru angajare, control periodic, reluare activitate profesionala sau la sesizare;
-testarea psihologica a persoanelor care isi desfasoara activitatea in conditii de risc si/sau solicitare preponderent psihica;
-consilierea si orientarea in cariera a tinerilor – crearea profilului psiho-profesional cu ajutorul bateriei de teste BTPAC;
-consultanta profesionala pentru psihologi practicanti in Psihologie Clinica;
-practica psihologica pentru studenti sau masteranzi in psihologie;


Date de contact:
Telefon: 0722.416.561 
E-mail: spiroiu.livia@gmail.com
https://www.facebook.com/spiroiulivia.psihoterapeut.targoviste/

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare