ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Ploiesti

MedLife Spitalul Lotus s-a nascut din dorinta de evolutie pe plan local, prin servicii medicale private de calitate, intr-un mediul placut si sigur, din nevoia de a aduce un plus in sistemul medical, respectului fata de om si de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii fiecaruia dintre noi.

 


MedLife Spitalul Lotus este primul spital privat din judetul Prahova si are in componenta:
- Ambulatoriu de Specialitate care acorda o gama larga de servicii: consultatii specialitati medicale: cardiologie, medicina interna, psihiatrie, neurologie, endocrinologie, etc.; analize laborator, radiologie si imagistica medicala digitala si de inalta performanta, osteodensitometrie, mamografii, etc
- Saloane pentru internari de zi in diverse specialitati: medicină interna, oncologie, chirurgie, ortopedie.
- Sali de operatie dotate cu echipament de ultima generatie inclusiv laparoscop marca STORTZ


MedLife Spitalul Lotus isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie si o echipa medicala profesionista cu o vasta experienta in domeniu.

 


De ce alegeti MedLife Spitalul Lotus?
Oferta de servicii medicale de inalta tinuta contine preturi accesibile, astfel incat de serviciile noastre sa beneficieze cat mai multe persoane .
Grija si atentia noastra sunt printre cele mai importante si definitorii caracteristici ale profilului spitalului nostru. Ne-am propus sa asigura calitate si siguranta actului medical, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim viata fiecarui pacient care ne trece pragul .

 

 

MedLife. Facem Romania bine.

Ultimele recomandări de la pacienți:

24-12-2023
Emilia Drăghici, 61 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Traind intr o lume in care Juramantul lui Hippocrate nu prea se mai imbina cu calitatea de a fi om, i-am intalnit la spitalul Lotus pe domnul doctor Ivan, alaturi de doamna doctor Tudor, care impreuna cu tot personalul medical, au reusit să uneasca atat de frumos meseria de medic cu omenia si profesionalismul.
Datorita doamnei doctor Tudor, medic primar ATI, nu am avut nici cel mai mic disconfort inainte de operatie, pe parcursul acesteia si dupa. Domnul doctor Ivan, medic primar chirurgie generala,profesionalist,dedicat,empatizează cu pacientul,cu o foarte mare răbdare,mi-a efectuat procedura medicala și durerile postoperatorii au fost infime.
Doamnele asistent s-au asigurat ca voi avea tot ceea ce-mi este necesar, gratie dumnealor ridicandu-ma din pat la cateva ore dupa operatie.
Mai mult decat atat, relatiile medic-pacient si asistent-pacient s-au ridicat la superlativ, avand parte de multa atentie si grija.
Multumesc!

26-11-2018
Cojocaru Ion, 65 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionisti.

01-07-2018
Ciobotaru Valeria, 57 ani

Părerea generală: Mulțumit

Cu încredere


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare