ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Flebologie Flebologie Bucuresti

Spitalul Angiomedica este primul centru privat de diagnostic care oferă examinare, tratament minim-invaziv și monitorizare pacienților cu afecțiuni cardiovasculare din București, din țară și din străinatate. Angomedica este instituția medicală specializată în cardiologia clinică, tehnici hibride, chirurgie minim-invazivă cardiovasculară, aritmologie și electrofiziologie.

 

Serviciile pe care pacienții le pot accesa în cadrul Angiomedica sunt: chirurgie minim-invazivă, consultații de înalt nivel profesional, echocardiografiii, Doppler arterial/venos de înaltă definiție și explorări angiografice (diagnostic invaziv/intervențional), coronografie, aortografie, angiografie (carotidiană, periferică), flebografie și, de asemenea, tratamentul terapeutic intrevențional al afecțiunilor cardiovasculare, prin: angioplastii cu sau fără stent, implantari de stimulatoare/defibrilatoare cardiace.

Ultimele recomandări de la pacienți:

26-10-2017
Gheta Olga, 80 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

As recomanda Clinica Angiomed prietenilor si mai ales pe domnul profesor Tintoiu care este un om extraordinar,un medic desavarsit,care pune suflet in relatia medic pacient!Ma inclin in fata domnului profesor Tintoiu!Ii doresc sanatate multa si respect din partea familiei Gheta din Giurgiu(Olga si Puiu)

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare