ROmedic Cabinete medicale Iași Cabinete Endocrinologie Endocrinologie Iași

Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. I. Czihac" Iasi este unitatea militara responsabila de nivelul tertiar de asistenta medicala specializata pentru toate persoanele care, potrivit legislatiei in vigoare, beneficiaza de servicii de sanatate prestate de catre formatiunile medicale din reteaua Ministerului Apararii Nationale, in timp de pace, situatii de criza sau razboi, aflate in zona de responsabilitate.


Spitalul Militar Iasi este subordonat Directiei Medicale din Ministerul Apararii Nationale, colaboreaza cu structurile militare si civile din Garnizoana Iasi, avand relatii contractuale de servicii medicale cu Casa de Asigurari de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (CASAOPSNAJ).


Zona de responsabilitate a Spitalului Clinic de Urgenta Militar Iasi, conform arondarii teritoriale stabilita de Directia Medicala, este cea a judetelor Iasi, Suceava, Botosani, Bacau, Neamt si Vaslui pentru asistenta medicala si Iasi, Suceava, Botosani si Neamt pentru expertiza medico-militara.


Misiunea de baza consta in asigurarea asistentei medicale de specialitate pentru personalul militar si civil si membrii familiilor acestora din unitatile si formatiunile militare arondate din judetele Iasi, Suceava, Botosani, Bacau si Neamt, precum si pensionarilor militari si veteranilor de razboi.

Ultimele recomandări de la pacienți:

09-09-2019
Cislaru Ioana Felicia, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Spital si echipa medicala de 5 stele.Felicitari tuturor!

23-03-2019
Chirosca Constantin, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomanda cu încredere iar pentru dl. dr. Bărbieru Bogdan (ortopedie) tot respectul si mulțumesc din suflet ca am ajuns pe mâinile sale. De patru ori am avut nevoie la un spital în 27 de ani de munca iar acum cu domnia sa este pentru prima data când simt implicare și satisfacție pentru modul cum am fost și sunt tratat. Sa va dea Dumnezeu sănătate și succes în
cariera.

15-02-2019
Aurelia, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Iata opiniile personale:medici cu daruire pentru aceasta profesie; am fost operata si ma simt foarte bine; am revenit la fiecare control medical si am fost multumita


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare