ROmedic Cabinete medicale Iași Cabinete Cardiologie Cardiologie Iași

Spitalul Clinic Militar de Urgenta "Dr. I. Czihac" Iasi este unitatea militara responsabila de nivelul tertiar de asistenta medicala specializata pentru toate persoanele care, potrivit legislatiei in vigoare, beneficiaza de servicii de sanatate prestate de catre formatiunile medicale din reteaua Ministerului Apararii Nationale, in timp de pace, situatii de criza sau razboi, aflate in zona de responsabilitate.


Spitalul Militar Iasi este subordonat Directiei Medicale din Ministerul Apararii Nationale, colaboreaza cu structurile militare si civile din Garnizoana Iasi, avand relatii contractuale de servicii medicale cu Casa de Asigurari de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (CASAOPSNAJ).


Zona de responsabilitate a Spitalului Clinic de Urgenta Militar Iasi, conform arondarii teritoriale stabilita de Directia Medicala, este cea a judetelor Iasi, Suceava, Botosani, Bacau, Neamt si Vaslui pentru asistenta medicala si Iasi, Suceava, Botosani si Neamt pentru expertiza medico-militara.


Misiunea de baza consta in asigurarea asistentei medicale de specialitate pentru personalul militar si civil si membrii familiilor acestora din unitatile si formatiunile militare arondate din judetele Iasi, Suceava, Botosani, Bacau si Neamt, precum si pensionarilor militari si veteranilor de razboi.

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-10-2022
PÎslaru, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

18-04-2021
Bosnea Aurica, 64 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, amabilitate, curatenie.Multumesc domnului doctor chirurg Romedea Narcis,pentru colecistectomia reusita in cazul meu, si il recomand celor care au nevoie de un chirurg bun.

09-09-2019
Cislaru Ioana Felicia, 41 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Spital si echipa medicala de 5 stele.Felicitari tuturor!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare