ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Psihologie Psihologie Craiova

In practica psihoterapeutica urmaresc armonizarea interventiilor validate stiintific cu un demers original, spontan, personalizat, adaptand mereu interventia terapeutica la nevoile specifice si stilul fiecarui client. Avand formare in psihoterapia integrativa, abordez persoana in totalitatea dimensiunilor sale (emotie, cognitie, fiziologie si comportament), urmarind, in principiu, schimbari consistente si durabile la nivelul personalitatii. "Libertatea de miscare" oferita de psihoterapia integrativa imi permite sa selectez dintre tehnicile si abordarile terapeutice (Gestalt, psihoterapie cognitiva, psihanaliza, analiza tranzactionala, etc) pe cele mai relevante si eficiente, in functie de obiectivele si problemele existente, la un moment dat - toate acestea in scopul restructurarii conduitelor dezadaptative si facilitarii procesului de dezvoltare individuala.
Stilul terapeutic personal este reprezentat de un compromis functional intre respectarea planului si obiectivelor terapeutice stabilite, pe de o parte, si o abordare flexibila si receptiva la ritmul, nevoile si "urgentele" fiecarui client, pe de alta parte.
Incurajez asumarea unicitatii, libertatii individuale si autonomiei (ca precursor al interdependentei). In principiu, consider ca fiecare persoana, in functie de potentialul personal, este capabila de schimbare si dezvoltare, atata timp cat gaseste suportul necesar pentru aceasta.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare