ROmedic Firme medicale Sterilizare si dezinfectanti


SCURT ISTORIC
Compania TEHNOPLUS® MEDICAL are ca principal domeniu de activitate: productia, comercializarea si service-ul echipamentelor medicale .
Compania s-a infiintat in anul 1993, sub numele TEHNOPLUS® SERVICE avand ca obiect principal de activitate service-ul pentru aparatura medicala.
In anul 1996 se infiinteaza departamentul comercial prin reprezentarea in Romania a unor cunoscuti producatori europeni.
In anul 2000 este amenajat sediul propriu ce cuprinde birourile comerciale, ateliere service si de productie si un showroom permanent.
Compania isi incepe propriu-zis activitatea de productie a echipamentelor pentru alimentarea cu gaze medicale, energie electrica si iluminare in anul 2002. In anul 2003 compania incepe productia de lavoare aseptice pentru spalarea chirugicala a mainilor, iar un an mai tarziu produce instalatii pentru apa sterila prin microfiltrare.
In anul 2005 se construieste fabrica TEHNOPLUS® SERVICE cu o suprafata de peste 1000 m2.
In 2009, Tehnoplus Service inaugureaza noul sediu si infiinteaza un nou showroom dotat cu echipamente medicale de ultima generatie.
In anul 2010 compania exporta primele lavoare in Maroc.
In ianuarie 2011, compania isi schimba denumirea din TEHNOPLUS® SERVICE in TEHNOPLUS® MEDICAL, pentru a demonstra implicarea deplina in domeniul medical, in care isi desfasoara activitatea.
In anul 2012 compania decide impartirea activitatii de vanzari in 4 divizii diferite :
DIVIZIA ECHIPAMENTE CLINICE include: produse specifice zonelor critice din spitale - anestezie si terapie intensiva (ATI), saloane de recuperare; solutii complete pentru bloc operator; solutii complete pentru departamentele de sterilizare.
DIVIZIA INFRASTRUCTURA CONSTRUCTII include: arhitectura si amenajare pentru spitale; managementul gazelor medicale; ventilatie si climatizare pentru spitale.
DIVIZIA SIMULATOARE MEDICALE include: familie de simulatoare inovatoare pentru training personal medical si studenti; modele anatomice pentru deprinderea abilitatilor personalului medical si studentilor; simulatoare haptice pentru ecografie, laparoscopie, endoscopie, chirurgie, bronhoscopie.
DIVIZIA LABORATOR FARMACEUTICA include: solutii pentru laboratoare in conformitate cu standardul GMP si nivelele de siguranta BSL 2, BSL 3, BSL 4; masini de spalat si dezinfectat; sterilizatoare cu abur si cu aer cald; cuptoare de laborator si incubatoare; accesorii si consumabile.
MISIUNEA COMPANIEI
Misiunea companiei este de a contribui la imbunatatirea serviciilor medicale din Romania prin furnizarea de produse si servicii de cea mai inalta calitate, precum si prin asigurarea suportului profesional (servicii profesionale de intretinere, service) clientilor.
Profesionalismul echipei, precum si calitatea produselor si serviciilor oferite, contribuie la cresterea gradului de incredere si satisfactie al clientilor si implicit, ajuta la imbunatatirea sanatatii oamenilor. Viziunea companiei este de a deveni partenerul ideal al spitalelor publice si private in atingerea scopului comun – asigurarea serviciilor pentru viata. Printre valorile companiei se numara: spiritul de echipa, initiativa si dinamismul, respectul fata de clienti si fata de colegi, calitatea, orientarea catre realizarea obiectivelor, respectiv grija fata de client.
Compania Tehnoplus Medical a obtinut o noua recunoastere a valorii sale - auditul de certificare pentru responsabilitatea sociala SA 8000. La baza tuturor relatiilor pe care compania le dezvolta stau oamenii cu care aceasta interactioneaza: clientii, partenerii de afaceri si angajatii. Preocuparea permanenta a companiei vizeaza imbunatatirea conditiilor de munca, pentru sanatatea si securitatea angajatilor.
Tehnoplus Medical este o organizatie responsabila pe plan social, care se implica in actiuni de sponsorizare, donatii, in actiuni de reducere a impactului asupra mediului printr-o gestionare si o valorificare cat mai buna a deseurilor generate.
BRAND-URI REPREZENTATIVE:
TEHNOPLUS MEDICAL, TEHNOCARE, HOSPIASEPT, TEHNOPLUS MEDICAL AIR, TEHNOPLUS MEDICAL VACUUM, TEHNOCART, LINET, TRUMPF, BMT, GAUMARD, HARVEY
PRODUSELE COMPANIEI
In ceea ce priveste productia proprie , compania pune la dispozitie: statii de aer comprimat medical respirabil, statii de vacuum medical, instalatii pentru gaze medicale, rampe si console pentru distributia gazelor medicale in salon si sali de operatie, lavoare si instalatii pentru producerea apei sterile.
Compania comercializeaza produse specifice zonelor critice din spitale – ATI, saloane de recuperare: paturi (pentru departamentele de Anestezie si Terapie Intensiva, universale, pentru neonatologie si pediatrie, pentru ingrijire; accesorii pentru paturi – suporti de ridicare, stand de infuzie, polite, suporti de sustinere, cosuri, extensii); canapele (pentru examinare, transport sau tratament); saltele active si pasive; echipamente transport pacienti (targi,scaune cu rotile, sisteme de mobilizare pacient); carucioare multifunctionale, de curatenie, de manipulare; mobilier medical (noptiere, dulapuri, rafturi de metal, scaune, mobilier divers, mobilier inox, mobilier din inox pentru separarea deseurilor si lenjeriei); sisteme universale de perdele si paravane pentru protectie pacient; sisteme de protectie pereti; sisteme de pereti si tavane modulare pentru Departamentele Anestezie si Terapie Intensiva; geluri de silicon; sisteme de incalzire pacient; poduse pentru curatenie, sisteme de mopuri.
De asemenea, compania comercializeaza solutii la cheie pentru bloc operator : mese de operatie; mese de ginecologie; lampi de operatie; multiconsole medicale; incalzitoare cu aer si paturici; incalzitoare de sange si fluide pentru adulti si copii; aspiratoare mobile; oxigenatoare mobile; senzori; teste rapide pentru detectarea consumului de droguri; mobilier sala de operatii; dispozitive electronice pentru controlul presiunii arteriale; sisteme modulare de pereti; sisteme de usi manuale si automate; sisteme de climatizare; paturi si geluri de silicon pentru interventii chirurgicale.
Tehnoplus Medical ofera solutii la cheie pentru departamentele centrale de sterilizare din spitale : impachetarea instrumentarului; controlul sterilizarii; curatare, intretinere si protectie instrumentar; decontaminare, stocare, depozitare, transport, colectare deseuri; detergenti, dezinfectanti, produse pentru curatenie; apa sterila; echipamente pentru statii centrale de sterilizare.
Compania ofera si solutii pentru reabilitare, modernizare si infrastructura spitaliceasca: consultanta si proiectare (solutii conceptuale si proiectare arhitecturala, proiectare si dimensionare pentru instalatii de gaze medicale, proiectare instalatii climatizare si ventilatie pentru spatii medicale – sali de operatie, saloane etc.); solutii de arhitectura si finisaje (sisteme modulare de pereti pentru sali de operatie, saloane de terapie intensiva si spatii circulate pentru spitale; solutii pentru finisaje interioare, pereti si pardoseli; usi pentru spitale; sisteme de tavane pentru camere sterile; sisteme de iluminat speciale pentru spitale); dotare la cheie cu instalatii si echipamente medicale (igiena si sterilizare; bloc operator; paturi si mobilier medical).
Un alt aspect important este cel referitor proiectele in care a fost implicata compania.
In urma proiectelor de finantare in Romania , Tehnoplus Medical a colaborat cu Banca Mondiala pentru Proiectul de Reforma din Sectorul Sanatatii – ICB I – Reabilitarea unitatilor de primire urgente, proiect ce a vizat dotarea spitalelor din Romania cu echipamente de transport pacienti si alte echipamente, astfel: 700 de brancarde pentru transport pacienti, 376 de dulapuri mobile multifunctionale, 180 de scaune multifunctionale pentru transport pacienti.
Tehnoplus Medical a colaborat cu Banca Mondiala in Proiectul de Reforma din Sectorul Sanatatii – ICB II – Echipamente pentru asistenta medicala materna si neonatala pentru dotarea a 96 de spitale din tara cu urmatoarele echipamente: 59 de echipamente pentru sterilizare, 83 de lavoare cu 2 posturi, 75 de sterilizatoare cu aer cald, 93 de aparate de nebulizare pentru dezinfectie, 622 de aspiratoare pentru nou-nascuţi. Alte proiecte de referinta: Proiectul de Reformă din Sectorul Sanatatii – ICB III – Controlul gripei aviare, in urma caruia Tehnoplus Medical a participat la dotarea spitalelor cu 9 statii de aer si 11 compresoare; Proiectul de Reforma din Sectorul Sanatatii – ICB IV – Dotarea cu echipamente medicale a departamentelor de urgenta din spitalele municipale si locale, in urma caruia Tehnoplus Medical a participat cu 1000 de sisteme mobile pentru oxigenoterapie si 500 de umidificatoare/sisteme de alimentare oxigen montate pe perete.
Compania a colaborat cu Ministerul Sanatatii Publice in proiectul Reforma APL din Sectorul Sanatatii Faza 2 – Servicii Medicale de Urgenta – Lucrari civile pentru departamente de urgenta in vederea dotarii a 70 de spitale din tara cu sterilizatoare cu abur complet automatizat, de capacitate medie. Alte proiecte: Proiectul de Reabilitare a Unitatilor de Primire Urgente din cadrul a 12 spitale judetene din Romania; Proiectul elvetian ,,Regionalizarea Departamentelor de Urgenta si Unitatilor de Terapie Intensiva in Pediatrie din Republica Moldova, in cadrul caruia Tehnoplus Medical a furnizat sisteme de aer comprimat, sisteme de tevi de gaze medicale, rampe pentru distributia gazelor medicale si a energiei electrice.

Recomandări produse:

Paturi si mobilier medical Paturi si mobilier medical

Datorita designului exceptional, alegerii atente a materialelor utilizate, ale unor tehnici de lucru avansate, precum si exactitatii si preciziei cu care produsele au fost...

Patul Image Patul Image

Patul Image este echipat cu un buton pentru realizarea poziţiei de mobilizare, situat pe telecomanda satelit. Pacientul îşi poate seta poziţia pentru ridicare: ajustează...

Pat Linet ajustabil electric Pat Linet ajustabil electric

Înălţimea patului poate fi ajustată electric, astfel încât asistenta să poată lucra fără să se aplece. În timpul manevrelor terapeutice, este mult mai confortabil...

Patul de terapie intensiva Multicare Patul de terapie intensiva Multicare

Patul Linet Multicare este prevazut cu functia de inclinarea laterala. Patul de terapie intensiva. Multicare permite inclinarea laterala cu ± 30 grade. Datorita functiei...

Accesorii mese de operatie Accesorii mese de operatie
Producător: TRUMPF

Pentru mesele de operatie oferite de noi, de la furnizorul TRUMPF, oferim toata gama de accesorii necesare pentru orice fel de interventie. Detalii:...