ROmedic Firme medicale Produse medicale

Infiintata in 1994, compania TEST TRADING srl este reprezentantul autorizat al unor firme de renume in domeniul medical: AGFA GEVAERT - unul dintre cei mai mari producatori de filme si aparatura radiologica, BARCO - lider mondial in domeniul solutiilor profesionale de vizualizare si afisare in imagistica medicala, NEMOTO - producator de injectoare automate pentru medii de contrast, ELLA-LEGROS - producator de negatoscoape medicale si negatoscoape dedicate pentru radiologie si mamografie, MDT - unul dintre cei mai mari producatori de protectii pentru Rx, HAMEDIC -  producator de masini pentru prelucrarea automata a filmelor dentare, LARIVIERE – producator de scannere pentru filme radiologice, EPSON - producator de aparate imprimare si multiplicare CD/DVD/BD-R pentru imagini radiologice si date, OKI - lider mondial in domeniul fabricarii imprimantelor HD color din gama DICOM, cu printare pe hartie in format A3 si A4. 

 

Test Trading srl este un furnizor cunoscut pentru majoritatea spitalelor si clinicilor din tara si impreuna cu distribuitorii sai acopera intreg teritoriul Romaniei. De-a lungul anilor Test Trading srl si-a castigat o reputatie excelenta datorita calitatii aparaturii si filmelor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.
De asemenea, firma noastra asigura instalarea, punerea in functiune, instruirea personalului si service in perioada de garantie si service postgarantie pentru toata gama de aparatura comercializata.
Echipa de service este formata din ingineri specializati la producatori si autorizati de Ministerul Sanatatii si Familiei.
Departamentul de service va pune la dispozitie cele mai bune solutii tehnice, specifice fiecarei locatii si asigura interventii in cel mai scurt timp posibil.
Echipamentele distribuite de firma noastra sunt conforme standardelor tehnice si de calitate internationale inclusiv ISO 9001 : 2015.


Va oferim urmatoarele produse:
AGFA - Filme radiografice pentru radiografie conventionala in spectru verde si albastru, Filme pentru inregistrarea imaginilor electronice de la CT, RMN si ANGIO, Filme pentru mamografie, Solutii (revelator/fixator) pentru prelucrarea manuala si automata a filmelor, Casete si ecrane intensificatoare, Masini pentru prelucrarea automata a filmelor, Aparate de imprimare a imaginilor digitale, Aparate de digitalizare a imaginilor radiologice de pe casete cu fosfor, IMPAX - retele PACS de aparatura medicala pentru transmiterea imaginilor si datelor la distanta.
BARCO - Monitoare de inalta rezolutie 1 MP, 2 MP, 3 MP, 4 MP, 5 MP, 6 MP (pana la 12 MP), cu placi grafice dedicate.
NEMOTO - Injectoare automate substanta de contrast pentru CT, RMN, Angio, accesorii si consumabile originale aferente: seringi si tuburi conectoare.
ELLA LEGROS - Negatoscoape medicale si negatoscoape dedicate pentru radiologie si mamografie.
MDT - Sorturi radioprotectie, modele foarte usoare si suporti pentru sorturi.

HAMEDIC - Masini pentru prelucrarea automata a filmelor dentare.
LARIVIERE – Scannere pentru filme radiologice.
EPSON - Aparate de imprimare si multiplicare CD/DVD/BD-R pentru imagini radiologice si date.

OKI - Imprimante HD color din gama DICOM cu printare pe hartie in format A3 si A4. Imprimantele OKI au tehnologia Led/Laser si sunt recomandate pentru printarea imaginilor de la CT, RMN, Ultrasound, X-ray si Nuclear Medicine.

 

 

 


SC TEST TRADING SRL


Str. Gheorghe Titeica, nr.171, sector 2
Bucuresti, cod: 020296
Tel: +40212038971, +40212038972, +40314052109
Fax: + 40212317210
www.test-trading.ro

Recomandări produse:

Injector automat Nemoto Smart Shot Alpha Injector automat Nemoto Smart Shot Alpha
Producător: Japonia

Injector automat pentru substanta de contrast - CT

MAMORAY Classic EOS AGFA MAMORAY Classic EOS AGFA
Producător: Agfa Belgia

Aparat de imprimare uscata filme de imagistica pentru mamografie. Distribuitor autorizat AGFA - GEVAERT.

Monitor Coronis 2 MP- Barco Monitor Coronis 2 MP- Barco
Producător: BARCO Belgia

Monitor pentru diagnostic. Garantie 5 ani!

Filme radiologice pentru stomatologie CEADENT Filme radiologice pentru stomatologie CEADENT
Producător: Belgia

Filme intra-orale CEADENT pentru stomatologie. Filme radiologice CEADENT 3 x 4 cm. Cutia are 150 filme.

Monitor MDRC 1119 1 MP - Barco Monitor MDRC 1119 1 MP - Barco
Producător: BARCO Belgia

Monitor BARCO Color - MDRC 1119 1 MP diagonala 19 inch. Garantie 3 ani.