ROmedic Cabinete medicale Satu Mare Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Satu Mare

Sunt absolventă și de Facultate de Medicină, dar am ales să mă reprofilez continuând cu studii și specializări în psihologie, pentru a-mi practica meseria cu pasiune! Specializările mele actuale sunt Psihoterapie integrativă,Psihologie clinică,Formare în Psihoterapia de cuplu și Psihoterapia adicțiilor.

 

Întâlnesc tot mai des în cabinet, confuzia a ceea ce înseamnă fericire sau stare de bine, și drept urmare relatări de genul:"nu știu ce-mi lipsește", "de ce nu mi-e bine", "nu știu ce vreau". Fericirea ca o definiție matematică = suma tuturor experiențelor plăcute și motivante, în decursul timpului! Și ar fi să te întrebi singur dacă ceea ce faci pe parcursul unei zile doar, se încadrează în această regulă matematică, și apoi, să îndrăznești să te raportezi la o perioadă mai lungă a vieții tale!

 

Dacă fericirea ta, depinde de anumite persoane sau lucruri, singur îți creezi propria iluzie a FERICIRII! Nimeni și nimic nu este răspunzător de fericirea ta, decât propria ta persoană! Poate vă sună pompos această așa zisă"fericire", și m-aș bucura să o puteți înlocui cu termenul care vă place, care vă convine și să simțiți starea de bine, de mulțumire sau de satisfacție a propriei voastre persoane (acel bine cunoscut sentiment "sunt bine cu mine" )!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare