ROmedic Firme medicale Aparatura si consumabile Laborator

Oferta reactivi imunohistochimici

Accesați fișierul [format doc]

ScyTek Laboratories a fost înființată în 1991 cu scopul de a deveni o companie de producție de clasă mondială care produce reactivi pentru piața life science. De la început, ScyTek a adoptat un proces riguros de verificare a materiilor prime pentru a se asigura că toate produsele fabricate au fost de cea mai bună calitate.

Urmând o strategie de servire atât a OEM, cât și a punctelor de acces ale utilizatorilor, ne permite să producem dimensiuni mari de loturi care să mențină costurile totale la un nivel minim. ScyTek continuă să producă aproape 100% din produsele sale și a respectat întotdeauna o politică de trecere a avantajelor de cost față de client.

Astăzi, ScyTek produce o gamă largă de reactivi de înaltă calitate într-o varietate din ce în ce mai variată de discipline, inclusiv imunologie, histologie, citologie, microbiologie și hematologie.

ScyTek a continuat să crească rapid, ca rezultat al angajamentului nostru față de îmbunătățirea continuă a fiecărei linii de produse. În plus, prețurile agresive prin limitarea costurilor vigilente și îmbunătățirea continuă a eficienței, combinate cu angajamentul nostru față de calitate, au ajutat la consolidarea legăturilor puternice cu clienții. În timp ce majoritatea afacerii noastre constă în producerea reactivilor personalizați pentru piața de revânzare / OEM, oferind numai servicii de cea mai înaltă calitate pentru acei clienți care folosesc produsul în laboratoarele proprii. Fiind un producător principal, ScyTek permite identificarea continuă a domeniilor care pot fi îmbunătățite prin implementarea tehnicilor Kaizen și a altor tehnici de management al producției. flexibilitate maximă în specificațiile produselor care fac partenerul de fabricație ScyTek anideal.ScyTek are capacitatea de a produce și a fiolate în diferite condiții de mediu până la clasa 1000. Pentru clienții noștri OEM avem capacitatea de a produce cele mai multe amestecuri lichide sau uscate pentru laborator și pot personaliza ambalajul pentru a satisface aproape orice cerinta.