ROmedic Cabinete medicale Iasi Medicină internă Medicină internă Iasi

Medicină internă în Iasi

Cabinetul de Medicina Interna efectueaza consultatii pentru diagnosticul, tratamentul si prevenirea bolilor care afecteaza unul sau mai multe organe interne.Aici este evaluat integral un asemenea pacient si se indica prioritatile de tratament ale acestuia.

In cadrul acestui cabinet se urmaresc pacienti cu afectiuni multiple, precum si o parte din bolnavii diagnosticati sau tratati initial de specialistii de organ realizandu-se:

- diagnosticul clinic, functional si imagistic, precum si tratamentul bolilor pulmonare (bronsite, pneumonii, pleurezii, astm bronsic).

- diagnosticul bolilor cardiace (hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, tulburari de ritm ale inimii ca: fibrilatia atriala), managementul acestora si al factorilor de risc (de ex.:dislipidemii) si intarzierea progresiei insuficientei cardiace.

- diagnosticul si tratamentul afectiunilor digestive (ictere, hepatite cronice, ciroza hepatica,boala ulceroasa,boala de reflux gastroesofagian, litiaza veziculara biliara).

- diagnosticul bolilor renale: infectii ale tractului urinar, litiaza renala,si terapia acestora

- diagnosticul sindromului anemic.

- diagnosticul bolilor reumatologice : poliartrita reumatoida, guta, colagenoze (lupus eritematos, sclerodermie), vasculite, tratamentul si urmarirea acestora.

- eliberarea de certificate prenuptiale si certificate de sanatate.

Aceasta activitate este sustinuta de posibilitatea efectuarii de:

- investigatii de laborator: analize de sange screening sau complexe;

- elctrocardiograma computerizata;

- ecografii abdominale;

- ecocardiografii Doppler color;

- probe functionale respiratorii .

Consultatiile se fac in baza unei programari prealabile si sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie.


Listă servicii:


Medici / terapeuți:

 
Programare