ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică București
OncoTerapeutul nostru este laureat cu Gold Medal la Congrese Internationale de Medicina Alternativa, anii 2019 si 2022, pentru tratamentele alternative naturiste in cancer si rezultatele obtinute in cabinet.

Medicina integrativa aduce tratamentele convenționale, terapiile alternative, terapiile complementare si tratamentele alternative împreună, într-un mod coordonat si cu maxim de profit in sanatate pentru pacient. Abordarea multimodala, cuprinde  două sau mai multe aspecte tinta, cum ar fi medicina convențională, modificările stilului de viață, reabilitarea fizică, consilierea psihoterapeutica sau terapiile complementare  în diferite combinații. Se pune accentul pe tratarea întregii fiinte, holistic mai degrabă decât, de exemplu, un singur organ. Rezultatul urmărește sustinerea, ameliorarea starii de sanatate si vindecarea, cu performante net superioare, uneori, medicinei conventionale.


Abordarea este totala, pentru ca stim ca in cancer, la fel ca in viata, efortul minim  aduce rezultate minime.

Se proiecteaza o schema personalizata de tratament alternativ in cancer care si-a confirmat eficiența pentru stadiul histopatologic specific, utilizand diferite elemente terapeutice axate pe distrugerea directă și sigura a celulelor canceroase, diminuarea procesului tumoral si reducerea, în același timp, a riscului toxic pentru celulele sănătoase. Problemele tale sunt solutionate abordand cauzele, nu efectele.

Sustinerea organismului aflat sub efectul terapiilor alopate este cheia supravietuirii in cancer! Cabinetul nostru este locul unde se sfarseste o calatorie si incepe alta. Este vorba despre vindecarea TA si …dincolo de ea.

Sa nu uiti ca dorinta de a fi mai bine este cel mai bun tratament pentru o viata mai buna!

Dacă îți dorești să depășești o situație dificilă de sanatate, un conflict interior, un conflict în relații sau ai nevoie de susținere si ghidare în transformarea interioară – îți pot fi alături. Ma poți contacta pe acest site sau print-un mesaj și vom programa o intalnire.

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

24-08-2023
Lucreția Coteanu, 60 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Servicii excelente
Totul la superlativ

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare