ROmedic Cabinete medicale Buzau Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Buzau

Printre multe alte beneficii şi avantaje ale psihoterapiei, unul dintre ele este cel al autocunoaşterii, deoarece doar atunci când eu îmi cunosc limitele şi punctele forte ale personalității mele, doar atunci pot să  devin stăpân pe propria persoană. Psihoterapeutul este cel care te ajută să intri în contact cu propria persoană, cu propriile nevoi. Tocmai de aceea în cabinetul de psihoterapie nu găsim numai bucurie şi soare, ci şi mări agitate, dar pe care terapeutul te va acompania să le străbaţi. Psihoterapeutul te învaţă să intri în contact cu nemulţumirile tale, dar în acelaşi timp să nu te laşi doborât de ele.  Psihoteraputul te ajută să ajungi o persoană plină de speranţă şi să îţi dai seama că defapt totul depinde de tine. Mergem la terapie atunci când vrem să fim ascultaţi, sprijiniţi, ajutaţi în luarea unor decizii, în găsirea unor soluţii la problemele concrete de viaţă, când vrem să beneficiem de o nouă perspectivă asupra propriilor probleme.  
Ca terapeut ascult, acompaniez si lucrez cu persoana din fata mea, construind o relatie care va conduce spre atingerea starii de bine.
Sunt aici pentru a-i ajuta pe ceilalti sa-si gaseasca raspunsuri, sa modifice modele comportamentale sau pur si simplu sa inteleaga, sa accepte si sa mearga mai departe.
Servicii:
Terapie individuala
Dezvoltare personala
Terapie de Cuplu
Terapie de Familie
Consiliere in rezolvarea problemelor copiilor si adolescentilor

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare