ROmedic Cabinete medicale Suceava Cabinete Chirurgie orală și maxilo-facială Chirurgie orală și maxilo-facială Suceava

Misiune

Din dorinta de a educa, de a veni in intampinarea celor cu probleme dentare si de a oferi cele mai bune solutii de tratament, ne-am unit fortele si am creat o echipa dinamica, tanara, bine instruita, pasionata de ceea ce face, responsabila, care isi propune sa previna afectiunile dentare inainte de a le trata. Noi suntem medici, dar in primul rand oameni... Oameni pozitivi, sociabili, flexibili si amabili, convinsi ca fiecare amanunt conteaza, de aceea intai ascultam, intelegem si apoi tratam, dar de fiecare data tinand cont de omul din fata noastra.

 

Ne preocupa prevenirea afectiunilor dentare pentru ca, de cele mai multe ori este mai bine sa previi decat sa tratezi, dar in aceeasi masura si tratarea lor prin tratamente de calitate, profesioniste, care impreuna cu programul de profilaxie pe care il derulam sa imbunatateasca sau sa mentina starea de sanatate dentara. Sanatatea orala este riguros monitorizata la pacientii de toate varstele, copii beneficiind de tratamente profilactice, conservatoare si ortodontice, iar adultii de o gama completa de masuri terapeutice.

 

Ne-am propus sa ne remarcam prin calitate, profesionalism, promptitudine, dotare si siguranta, tratamentul fara durere fiind unul din principalele noastre obiective.

 

Viziune

Promovam igiena si sanatatea dentara, tratam cauza si nu doar efectul, venind in intampinarea nevoilor pacientilor prin solutii complete de profilaxie si preventie stomatologica, in asa fel incat impreuna sa obtinem un zambet sanatos si frumos, care sa insufle pofta de viata, incredere si optimism. Credem in mentinerea unei relatii de lunga durata intre medic si pacient, de aceea asiguram confort si siguranta, facand tot posibilul ca voi, pacientii nostri sa fiti multumiti si sa aveti incredere in noi.

 

Echipa noastra este formata din medici tineri, talentati, dedicati, bine instruiti care se specializeaza continuu, atat in tara cat si in strainatate avand specializari si competente care acopera marea majoritate a afectiunilor dentare. Ne preocupa calitatea actului medical si confortul pacientului, si de aceea tinem pasul cu tot ce este nou in domeniul stomatologic.

Ultimele recomandări de la pacienți:

20-02-2020
Costan Marian, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipa de medici multidiciplinara profesionisti si responsabili.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!