ROmedic Cabinete medicale Salonta Cabinete Medicina muncii Medicina muncii Salonta

Centrul Medical VivaMed ia nastere ca urmarea fireasca a nevoii de extindere a activitatii unui grup de firme bihorene adanc ancorate in viata medicala cu scopul declarat de a deservi din punct de vedere medical o arie populationala defavorizata prin pozitia geografica. Demaram ca ambulatoriu de specialitate si unitate de spitalizare de zi urmand sa ne dezvoltam aria de acoperire cu noi directii de afaceri in domenii ca laboratorul clinic, imagistica, etc.
Pentru ca intelegem nevoile pacientilor care cu incredere ni se adreseaza, am investit in aparatura si oameni. Suntem astazi capabili sa asiguram onoratei noastre pacienturi un diagnostic multidisciplinar complet prin ambulatoriile de specialitate, laboratorul partener, respectiv sa dam finalitate actului medical prin efectuarea tratamentelor medicale sau chirurgicale in una dintre specialitatile care populeaza deja clinica noastra.
Centrul Medical VivaMed se afla in relatie contractuala cu CJAS Bihor. Va rugam solicitati receptiei informatii despre modalitatea de accesare a serviciilor.

Ultimele recomandări de la pacienți:

12-11-2018
Ardelean Florentina, 54 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

25-05-2018
Szilagyi Erzsebet, 39 ani

Părerea generală: Mulțumit

25-05-2018
Megyesi Levente, 41 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand serviciile clinicii cu multa caldura. Am fost pacient si inafara tarii si nu sunt diferente


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare