English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Expertiza medicală a capacității de muncă Expertiza medicală a capacității de muncă Bucuresti

MEDCENTER face parte din Medicarom Group. Cu peste 20 de ani de experienţă în domeniu, MEDCENTER reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale clinice şi de laborator din România.

 

La Medcenter se lucrează anual aproximativ 6.000.000 de teste de laborator și peste 800.000 pacienți beneficiază anual de serviciile medicale oferite de Medcenter. Toate laboratoarele Medcenter sunt acreditate de RENAR, conform standardului SR EN ISO 15189:2013.

 

De remarcat este premiera națională adusă de Medcenter printr-un nou concept al serviciilor medicale din România: Centrul de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie împreună cu Laboratorul Central Medcenter, laboratorul cu cea mai mare capacitate operațională din Sud-Estul Europei, reunesc sub aceeași emblemă Educația, Cercetarea și Diagnosticul.

Ultimele recomandări de la pacienți:

20-03-2023
Ionescu Maria, 30 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am fost la un consult la doamna doctor Neagu Ofelia la ginecologie si pot sa spun ca mi-a lasat o impresie foarte buna. Dansa este o persoana foarte calma, explica bine si ofera toate informatiile necesare. Ii multumesc din suflet si m-ati castigat de pacienta ! O zi minunata !

04-10-2022
Mirea Calin, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Personal calificat !
Profesionisti desavarsiti.
Empatie totala fata de nevoile pacientului.
Recomand calduros.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare