ROmedic Firme medicale Aparatura medicala

Zefiro este mai mult decât o farmacie online, este un magazin parafarmaceutic online, care oferă produse profesionale în domeniul sănătății și al îngrijirii personale.
Cei peste 20 de ani de experiență în distribuția farmaceutică, ne oferă privilegiul de a-ți recomanda produse sigure, cu o eficiență testată.

Zefiro îți oferă acces la produse parafarmaceutice de calitate superioară, produse cosmetice și dispozitive medicale profesionale, la prețuri excelente, într-o formă simplă și în siguranță.

Când vine vorba de sănătate, cu toții ne dorim să avem parte de cele mai bune recomandări. De aceea, Zefiro îți oferă consultanță gratuită și suport specializat. Când ai nevoie să știi care este cel mai potrivit produs, pentru tine sau cei dragi, contactează-ne și vei primi ajutor imediat și de specialitate.

Deși Zefiro îți pune la dispoziție o gamă vastă de produse farmaceutice, cu toate acestea, trebuie să te informăm că, prin lege, medicamentele prescrise de medic nu sunt permise în farmaciile online și, prin urmare, nu sunt vândute prin intermediul www.zefi.ro.

Recomandări produse:

ESI Immunilflor, 30 cps ESI Immunilflor, 30 cps
Producător: ESI

Immunilflor capsule supliment alimentar pentru intarirea imunitatii. Cutie cu 30 de capsule vegetale, 10 capsule pe blister, 3 blistere. Ingrediente active: extract echinacea purpurea,...

Preț: 34.90
ESI No Dol Traum Gel ESI No Dol Traum Gel
Producător: ESI

ESI No Dol Traum Gel Alcool, Arnica, Gheara Diavolului, Mentol Aplicatii locale 1-2 pe zi. Masati gelul pe zona afectata.  

Preț: 49.90
ESI GO UP Pocket Drink 16 plicuri ESI GO UP Pocket Drink 16 plicuri
Producător: ESI

Supliment alimentar ce contine L-Arginina, L-Carnitina si Magneziu si ajuta la reducerea oboselii si extenuarii. Ajuta la restabilirea functionarii normale a a sistemului nervos,...

Preț: 32.90
Plasturi oculari fete 5*6,2 cm Octacare Plasturi oculari fete 5*6,2 cm Octacare
Producător: Octamed

Plasturi ideali pentru tratamentul diferitelor afectiuni legate de ochi cum ar fi ambliopie si strabism, ochi lenesi, ochi incrucisati, etc Fabricat din bumbac netesut...

Preț: 59.90
iD Expert  Scutece incontinenta extra plus M (30 buc / amb.) iD Expert Scutece incontinenta extra plus M (30 buc / amb.)
Producător: Ontex

iD Expert Scutece incontinenta extra plus M (30 buc / amb.) Scutecele absorbante pentru adulti asigura confort si protectie eficienta in cazurile de incontinenta,...

Preț: 57.90