ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti
Serviciile oferite de acest cabinet se adreseaza tuturor celor care isi propun sa se inteleaga si sa se cunoasca mai bine- pe sine si pe cei din jur, acelora care isi doresc sa se dezvolte personal si interpersonal.

Intr-un mod special, se adreseaza parintilor si copiilor lor. Acelor parinti care sunt preocupati si au deschiderea interioara de a-si imbunatati relatia cu copilul lor sau care intampina dificultati legate de cresterea si educarea unui copil. Intr-un mod particular se adreseaza parintilor ai caror copii se confrunta cu probleme de dezvoltare, de comportament sau emotionale.

Scopul pe care ni-l propunem in cabinetul de psihologie, este acela de a fi alaturi de fiecare parinte care apeleaza la serviciile noastre, de a-l sustine si de a-l ajuta sa-si cunosca si sa-si inteleaga mai bine copilul si modul in care cel mic percepe lucrurile- si aceasta fie pentru ca parintele vrea sa aduca un plus de calitate relatiilor din familie, fie pentru ca el, ca parinte sau copilul se afla intr-o situatie sau perioada dificila din viata.

Atestari
Atestata de Colegiul Psihologilor din Romania, cu drept de libera practica in specialitatea:
- Psihoterapie Adleriana
- Consiliere Crestina
- Psihoterapie Cognitiv Comportamentala
- Psihologie Clinica

Licentiata in Psihologie, cu specializare in Psihologie si Sociologie.

Studii postuniversitare
Master - Psihoterapii Cognitiv Comportamentale- Universitatea "Titu Maiorescu"
Formare in Psihoterapie Adleriana- Asociaţia pentru Psihologie şi Psihoterapie Adleriană din România (APPAR)- Bucureşti
Formare in consiliere crestina- Institutul de Consiliere Creştina pentru viaţă şi căsnicie (ICL)- Selimber

Afilieri
Membra a - Colegiul Psihologilor din Romania
Membra a - Asociatiei Psihologilor din Romania
Membra a - Federatiei Romane de Psihoterapie

" Copiii seamana mult cu zmeiele- se staduiesc sa ajunga purtati de aer si, in acelasi timp, au nevoie de stabilitatea unei corzi. Un zmeu nu este conceput pentru a fi tinut in mod posesiv in interiorul casei. Desi separarea este dureroasa, rolul tau de parinte, asa cum a fost conceput de Dumnezeu, este sa-ti pregatesti "zmeul" sa zboare".- June Hunt.

Ultimele recomandări de la pacienți:

06-12-2016
Irina, 32 ani

Pe langa atmosfera primitoare si calda a cabinetului ( parte din terapie ), atitudinea cu care eram / sunt intampinata ma face sa revin cu drag in singurul loc in care pot avea certitudinea ca sunt ascultata activ si,mai ales, inteleasa (pentru ca dupa prag asteapta o persoana inzestrata (si) cu intelect capabil de o profunzime rara .Cu ajutorul acestor intalniri ,printre alte castiguri, este acela de a ma cunoaste tot mai mult,de a ma aprecia corect, de a- mi oferi atentie si iubire mie insami cu naturaletea cu care o fac fata de altii .Din fericire nu ma simt dependenta de nimeni si nimic ( afara de Dumnezeu ) ,insa consider ca independenta aceasta o pot cladi cu caramizile puse la dispozitie...si ca ,la randul meu ,sunt o caramida pentru altii .As adauga un citat foarte potrivit - ,, Prieten este cel care te ajuta sa nu mai ai nevoie de el .,, A face psihoterapie este de fapt a-ti descoperi potentialul .

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!