ROmedic Cabinete medicale Rosiorii de Vede Cabinete Medicina muncii Medicina muncii Rosiorii de Vede

Servicii total gratuite:

Consultaţii în cabinet adulţi (asiguraţi) şi copii bolnavi, Consultaţii copii sănătoşi- consultaţii dedicate urmăririi dezvoltării şi creşterii sugarilor şi copiilor mici, Examene medicale periodice ale adulţilor pentru evaluarea stării de sănătate, Consultaţii pacienţi cronici, Consultatii femei gravide.

Programare

Furnizor de servicii prompte si de calitate de medicina muncii pentru firme si companii. In conformitate cu legislatia privind medicina muncii, toti angajatii au obligatia de a face controlul medical la: angajare, periodic si la reluarea activitatii (dupa concediu de boala, fara plata sau la schimbarea locului de munca).
La nivelul cabinetului se fac toate examinarile de specialitate, investigatiile si analizele necesare incheierii dosarului medical si eliberarrii Fisei de aptitudine.
Suntem pregatiti sa devenim partenerii dumneavoastra garantand:
Profesionalism!
Promtitudine!
Actiuni curative si de tratament: analiza statusului medical al pacientului, stabilirea diagnosticului, stabilirerea schemei de tratament medicamentos, educatia si informarea pacientului privind sfaturi pentru alimentia sanatoasa si un regim de viata sanatos,
Monitorizarea pacientului dupa indeplinirea obiectivelor medicale propuse.
Actiuni profilactice atat pentru sugari, copii, adolescenti, adulti, femei gravide sau care alapteaza.
Stabilirea riscurilor individuale si consilierea pentru o viata sanatoasa