ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Boli infecțioase Boli infecțioase Sibiu

„Viitorul în recuperarea medicală” este în Aria Plus

 

Perioada: 25-26 octombrie 2019
LocațiaCentrul Aria Sibiu

Tema evenimentului: “Viitorul în recuperarea medicală”
Organizatori  Aria Plus
Contact: Aria Plus  - ariaplus@aria.com.ro www.aria.com.ro
Cel mai important eveniment medical al Centrului Aria în 2019, “Viitorul în recuperarea medicală”  este momentul  lansării  secției Aria Plus, cea mai modernă bază de recuperare medicală și sportivă din România, ce se remarcă prin complexitatea serviciilor de balneo-fizio-kineto-terapie, personal medical cu vastă experientă în domeniu și aparatură performantă.

Aria Plus are la bază Metoda Aria +, un concept inovativ de abordare a tratamentului de  recuperare și folosește tehhnici inovative de recuperare abordate cu succes de clinici medicale și cluburi sportive renumite în intreaga lume. 

 

Invitați speciali sunt Dr. Andrei Bogdan și Dr. Iulia Belc.
Dr. Andrei Bogdan, Medic primar ortopedie – traumatologie, are 13 ani experiență în domeniu ortopediei și este supraspecializat în traumatologie sportivă și terapii regenerative. Dr Andrei Bogdan este de asemenea coordonator al clinicii de recuperare medicală Centrokinetic București.

Dr. Iulia Belc   este medic primar reabilitare medicală şi medicină fizică  are o experiență îndelungată ca medic specialist la Sanatoriului Balnear de recuperare Techirghiol și Ana Aslan Health SPA.

 

Evenimentul este dedical exlusiv medicilor, locurile sunt limitate.

Rezervă-ți locul tău și descoperă Aria Plus - cea mai modernă secție de recuperare medicală și sportivă!

 

 
Programare