ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Ortopedie și traumatologie Ortopedie și traumatologie Sibiu

Aria Clinic a primit certificarea NATO

ARIA CLINIC a intrat pe lista internațională a centrelor care pot să ofere asistență medicală la cel mai înalt standard după ce a fost certificată NATO.
În contextul înființării la Sibiu a unui comandament NATO, cu prezența a sute de militari alături de familiile lor, Aria Clinic poate fi interconectata la viitoarele strategii si politici medicale NATO pentru asigurarea siguranței și securității pacientului.
ARIA CLINIC, divizie a Centrului Aria, este unul dintre cele mai moderne și bine echipate centre medicale din Sibiu. Activitatea clinicii se desfășoară în 20 de cabinete cu o echipă formată din 60 de medici, 30 terapeuți și asistente medicale. Structura include 30 de specialități medicale, laborator analize, Centru de nutriție și dietetică, Centru de recuperare medicală și sportivă, Centru de epilepsie și telemedicină în EEG.
Certificarea NATO atestă că unitatea medicală are capacitatea de a oferi servicii medicale premium, asistență la cel mai înalt standard, îndeplinind astfel condiţiile pentru aplicarea celor mai bune practici medicale în tratarea pacienților și luarea măsurilor necesare evitării tuturor riscurilor.
Atribuirea Codului NCAGE (NATO Commercial And Governmental Entity) de către Biroul Național de Codificare înseamnă, conform prevederilor art.10 din HG.445/2003, că Aria Clinic poate încheia contracte de achiziții cu Ministerul Apărării Naționale, în vederea furnizării unor servicii medicale în condiții de calitate și siguranță pentru personalul care participă la misiuni NATO în țara noastră. 
 
Programare