ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Bucuresti

Medicină alternativă și naturistă în Bucuresti

Reiki

O cale spre sanatatea sı armonıa noastra.Multi dintre cei care au primit o curatare, un tratament Reiki sau au participat la cursuri de initiere au observat ca in cabinetul nostru se arde tamaie sau betisoare aromate si

se asculta in surdina o muzica de relaxare nu lipsesc aranjamentele florale sau diverse asocieri de cristale de diferite marimi, culori si forme. Toate acestea de ce?

Pentru ca;

-in timpul unui tratament Reiki, pacientul trebuie sa fie intr-o stare de relaxare si liniste, o stare care sa-i decontracteze musculatura, sa-i linisteasca mintea si spiritul si sa-i amplifice starea de receptivitate.

-o melodie relaxanta ori sunetul unui paraias pe fundalul unui ciripit de pasarele ne pot relaxa musculatura de 100 de ori mai mult decat urmararirea unui program TV.

-impregnarea si vibratiile betisoarelor parfumate ne " destupa" simturile si ne fac, in ansamblu, mai receptivi la actiunile terapeutului, iar imaginea unor flori frumoase ne deschide sufletul, astfel incat sa ne putem umple de lumina si iubirea care ne deschid ulterior catre vindecarea totala.

-prezenta cristalelor intr-un loc unde se face terapia Reiki amplifica energiile vindecatoare transmise, sustinand energetic atat terapeutul, cat si pe pacientii sai, cristalele putand fi utilizate cu succes si in terapia centrata pe chakre, pentru deschiderea acestora.

Va multumesc pentru rabdarea cu care ati parcurs aceste randuri si fie ca lumina sa va insoteasca la fiecare pas in viata! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

REFLEXOLOGIE

Aceasta terapie naturista se bazeaza pe teoria ca pe maini si pe picioare se afla anumite puncte reflexe,puncte care corespund organelor si diferitelor parti ale corpului. Masarea acestor puncte reflexe stimuleaxa curgerea energiei prin corp,ımbunatatind functionarea nervilor si fluxului sangin,diminuand stresul si ajutand organele corpului sa functioneze bine.In general reflexologia nu prezinta riscuri,dar nu trebuie utilizata daca picioarele au rani deschise sau semne de infectie,inflamatii sau boala numita *picior de atlet*, daca aveti diabet sau vene varicoase sau ın caz de sarcina.In cadrul cabinetului nostru se practica aceasta terapie cu terapeuti avizati sa practice reflexologia avand rezultate deosebite deasemenea este una dintre terapii care poate fi efectuata si la domiciliu clientului la cererea lui pe langa multe altele.

Pentru mai multe informatii vzita-ti www aum-terapii.ro sau sunati la tel.0733 314 390 sau mail.aumterapii@yahoo.com

Listă servicii:

 
Programare