ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Bucuresti

Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare în Bucuresti

VA stam la dispozitie cu o gama bogata de aparatura recunoscuta medical pentru ajutorul intregului organism cum ar fi:

-NM-70 este aparatul care lucreaza pentru articulatii;

-NM-2500 este un aparat din ceramica de turmaliniu care este un aliaj complex compus din:turmalina,germaniu,roci vulcanice,si mineral natural elvan. La incalzire turmaliu devine un izvor de raze infrarosii de unda lunga ( RIUL), creeaza campuri magnetice slabe si produce ioni negativi.Contine fier,potasiu,calciu,magneziu, mangan, siliciu, iod, flor,ect.

Magnetoterapia este o metoda efectiva si populara a fizioterapiei.Campurile magnetice slabe actioneaza pozitiv asupra organismului uman.

Au ca rezultat:-reducerea durerilor si inflamatiilor;

-sporirea procesului de vindecare in cazul intindelor ligamentelor, arsurilor , ranilor, fracturilor;

-dilatarea vaselor sagvine;

-creste circulatia sagvina in vasele coronare ale inimii si capacitatea de functionare a miocardului;

La utilizarea ceramicii de turmaliu nu exista contraindicatii.Nu exista limita de durata a sedintei.FUNCTIILE CERAMICII DE TURMALIU:-TERMICA-relaxeaza muschii, contribuie la imbunatatirea reglarii termice, cresterea imunitatii, activeaza celulele in acea parte a corpului care este expusa actiunii.-ACTIUNEA RIUL-contribuie la mentinerea echilibrului de apa ; elimina edemele,dar nu permite pierderea lichidului, regenerarea tesuturilor, actiune antimicrobiana.

-MAGNETOTERAPEUICA-reduce inflamatiile, sporeste procesele de vindecare, se elimina starile de oboseala si moleseala.-ACTIUNE ASUPRA PUNCTELOR BIOLOGICE ACTIVE-CURATIVA-ajuta la eliminarea toxinelor, sarurilor, neutralizeaza mirosul neplacut al corpului.-AJUTA LA IMBOGATIREA -organismului cu oxigen, imbunatateste dispozitia, starea psihica si sporeste capacitatea de munca deasemenea corectia greutatii corporale, ect.Listă servicii:

 
Programare