ROmedic Firme medicale Proteze si echipamente persoane cu dizabilitati

Ionometru Na, K

Ionometru Na, K
ECS este un ionometru folosit pentru masurarea sodiului si a potasiului din diferite fluide cum ar fi:
- sange integral
- ser
- plasma
- urina
- LCR

Rezultatele sunt afisate pe un display alfanumeric luminat. ECS 2000 este un instrument de ultima generatie ce foloseste tehnologie I.S.E. (ion selective electrodes) cu un singur ansamblu in miscare ce contine electrozii si care poate fi inlocuit daca este necesar.

Nu se foloseste decat un singur reactiv si nu exista consum de proba deoarece electrozii se scufunda in proba si apoi se spala.
Este un analizor foarte simplu si extrem de eficient din acest motiv, practic fara intretinere.

Marele avantaj al acestui tip de analizor este ca nu se autocalibreaza, economisind in acest fel o cantitate importanta de reactiv. Calibrarea se face doar la pornirea aparatului.

Prin sistemul de electrozi adoptat de producator, aparatul se poate opri, pentru ca in momentul inchiderii, electrozii se retrag in carcasa, ramanand astfel scufundati in reactiv, deci nu se deterioreaza.

Consumul de reactiv se diminueaza foarte mult, economisind in medie aproximativ 1.300 de probe pe an, in functie de capacitatea laboratorului.

Pretul reactivului este mult mai mic comparativ cu cele existente pe piata, deoarece nu se mai folosesc clasicele standarde si solutii de spalare.

Specificatii:
- dimensiuni 30.5 x 21.6 x 36.8 cm (H x W x D)
- greutate: 5 kg
- alimentare 220 / 110 Vac, 50 / 60 Hz
- consum 38W
- conditii de lucru 15-35 grade C, umiditate mai putin de 85%
- nu necesita timp de pornire (warm-up)