"Vorbirea despre probleme, creeaza probleme. Vorbirea despre solutii creeaza solutii" (Steve de Shazer).
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Ce este Smart Pill - Balsam pentru suflet?

Autor: Nica Cristina

SMART PILL – Balsam pentru suflet este un program terapeutic special conceput pentru perioada post – COVID, program ce se adresează copiilor (începând cu vârsta de 8 ani), tinerilor și adulților.

Putem privi acest program ca pe un context relațional care oferă o bază de siguranță reparativă și suținere în dezvoltarea unui stil de atașament securizant, un context în care ne ventilăm emoțiile trăite și nu le lăsăm să fie picătura ce va umple paharul mai târziu.

Smart Pill este „pastila” de bine ce oferă  și o direcție de prevenție în posibilele viitoare dezechilibre ale vieții, ne ajută să ne dezvoltăm abilități și strategii de coping sănătoase.

Am integrat în acest program cele mai grozave intervenții și exerciții terapeutice astfel încât să conștientizezi profund resursele tale, să amplifici priceperile și deprinderile și să dezvolți altele noi.

Imaginează-ți că vrei să construiești o casă cu o grădină pentru relaxare. Cum procedezi? Mai întâi verifici terenul, să te asiguri că structura ta nu se va nărui, nu își va pune baza pe nisipuri mișcătoare. Îți construiești o temelie puternică, îți alegi materialele cu grijă astfel încât să reziste la furtuni. Cureți terenul de buruieni și creezi spațiu pentru a planta flori. Poate te gândești să investești în panouri solare pentru a eficientiza costurile viitoare. Îți clădești propria cămară cu resurse să ai de unde te hrăni. La final, privești mândru și încrezător realizarea ta. Ai reușit! Asta înseamna Smart Pill – Balsam pentru suflet

 
Programare