ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Diabet, Nutriție și Boli metabolice Diabet, Nutriție și Boli metabolice Bucuresti

Anunțuri & noutăți

22-01-2020

Cursuri si dezbateri pe tema

Cursuri si dezbateri pe tema
Preț: negociabil
Organizez dezbateri sau cursuri pe diverse teme privind alimentatia sanatoasa, schimbarea stilului de viata, diete adecvate efortului fizic sau alte teme propuse de angajator.
Efectuez evaluari ale statusului nutritional al angajatilor, stabilesc diete adecvate fiecarei persoane in parte.
22-01-2020

Consultanta nutritionala

Consultanta nutritionala
Preț: negociabil in functie de numarul participantilor
Ofer consultatii nutritionale angajatiilor la sediul firmei solicitante.
22-01-2020

Doriti sa slabiti sigur si sanatos?

Doriti sa slabiti sigur si sanatos?
Doriti sa slabiti sigur si sanatos? Nimic mai simplu, apelati la un consultant specializat in nutritie si dietetica.

Consultanta de specialitate persoanelor cu probleme de greutate sau de nutritie.
Scaderea sau cresterea greutatii corporale echilibrat si fiziologic prin diete personalizate in functie de varsta, inaltimea, greutatea actuala, posibilele afectiuni, activitatea fizica si intelectuala.
Consiliere nutritionala pentru imbunatatirea calitatii vietii, schimbarea stilului de viata.
Diferentierea intre alimentele sanatoase si cele ce trebuie evitate.
Diete adecvate in afectiunile cardiovasculare, hepatice, renale, intestinale, diabet, etc.
Sfaturi pentru imbunatatirea obiceiurilor alimentare.
Sprijin si motivare in scopul obtinerii greutatii dorite.
Urmarirea pe termen lung a statusului nutritional in vederea atingerii obiectivului dorit.
CONFERINTE SI DEZBATERI PE TEMA NUTRITIEI LA SEDIUL FIRMELOR DORITOARE
AVIZARI MENIURI pentru gradinite, scoli, universitati si firme de catering.
22-01-2020

Servicii de consiliere nutritionala - detalii

In cadrul primei sedinte pacientul este cantarit pe un cantar special care arata kilogramele, continutul de masa grasa, apa si masa musculara. Vor fi notate dimensiunile, in centimetri, din talie, abdomen, sold, picior. Cu ajutorul unei formule matematice se calculeaza greutatea ideala, din punct de vedere medical, in functie de inaltime, varsta, sex si se stabileste care este obiectivul dorit ( greutatea tinta ).
Pacientul este chestionat in legatura cu stilul de viata: obiceiuri alimentare ( alimente preferate, cantitatile consumate, periodicitatea meselor ), apa consumata, timpul alocat miscarii, somnului.
In urma evaluarii si a discutiilor se stabileste o dieta personalizata, structurata pe 3 mese principale si 2 gustari, diferita pentru cele 7 zile ale saptamanii. Se stabilesc, de comun acord cu pacientul, orele de masa, ce se vor incadra intr-o marja de ± 30 minute.
Dieta se va respecta timp de 2 saptamani, dupa care va avea loc o noua evaluare a pacientului in care se urmaresc cat a scazut greutatea, dimensiunile in centimetri, masa grasa si cat a crescut procentul de apa si masa musculara.
Se trece la stabilirea urmatoarei diete pentru inca 2 saptamani.
In cadrul sedintelor se va pune accentul pe importanta respectarii unor reguli de alimentatie sanatoasa, a diferentierii intre alimentele benefice si cele periculoase precum si a modului de preparare corecta a alimentelor.
Pacientii vor invata sa-si cunoasca organismul, sa-si accelereze metabolismul si sa aiba un stil de viata cat mai sanatos pentru toata viata, fiind monitorizati, motivati si sprijiniti pe toata durata colaborarii cu nutritionistul.
Sedintele se continua pana la atingerea obiectivului dorit.
In cadrul cabinetului se acorda si consultanta privind nutritia in diferite afectiuni, stabilindu-se diete pentru probleme cardiovasculare, guta, diabet, hepatite, ciroza, ulcer, hipertensiune arteriala, hipercolesterolemii, etc.

Pentru restaurante, gradinite, firme de catering se intocmesc si se avizeaza meniuri echilibrate din punct de vedere al continutului in proteine, glucide, lipide, vitamine, minerale si fibre.
La sediul firmelor doritoare se face evaluarea personalului din punct de vedere al statusului ponderal si nutritional si consiliere pentru imbunatatirea calitatii vietii, schimbarea stilului de viata.
La cerere se acorda sprijin in organizarea conferintelor, dezbaterilor, prezentarii si promovarii de alimente sanatoase.
 
Programare