ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Bucuresti

Recomandări de la pacienți

06-07-2020
Paraschiv Loredana Elena, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Nu credeam in acest program de slabire...la.urma urmei de ce am nevoie de un nutritionist? Uite ca treceau lunile si nu dadeam jos si asa am ajuns la doamna Camelia Olteanu iar in 4 luni am dat fff sanatos 6 kg jos. Nu am vrutsa slabesc brusc ci incet si sănătos. Urmand o minune frumoasa datorita stilului de viata sanatos pe care il duceam de cateva luni : un bebe minunat. Am luat cateva kg bune in sarcina ca dupa aceeasa ma.intorc la doamna Doctor. Da alaptez si acum si da am slabit 6 kg din nou ai continui sa merg mai departe.

Nu mi-a pierit laptele din cauza regimului. Copilul este sanatos si inca il alaptez ( 1 an 5 luni , ca doresc sa il întarc e total altceva )

As recomanda femeilor mamici dupa sarcina pt a fi liniștite sa mearga daca au nevoie de nutritionist dupa cw bebe a trecut la diverisificare si are 3 mese ( aprox 9 luni )


Succes si voua !


Recomand cu nota 11 + pe doamna Doctor Camelia Olteanu

27-07-2016
Golgojan Valerica, 64 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Eficienta si profesionalism

14-06-2016
Stoicanea Iulia, 23 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu caldura serviciile doamnei nutritionist Camelia Olteanu.Este un profesionist in domeniul nutritiei si o persoana de incredere si minunata,de asemenea.


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare