ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Iasi

Psihologia performantei si competitiei

          Clinica Psiharmony prin Clinica Performance aduce o noutate in abordarea psihologiei de cabinet prin introducerea unor programe bine formatate care iau aspectul unor Protocoale clinice in care sunt descrisi pasii concreti de evolutie si interventie, cu tehnici specifice pentru pregatirea psihologica in realizarea performantei si sustinerea competitiei scolare, sportive si artistice.                            Protocoalele clinice sunt elaborate de Lector univ dr Monica Mihaila dupa peste 15 ani de experienta clinica si de predare in universitate a psihoterapiei. Fiecare caz este supervizat de Lector univ dr Monica Mihaila si implementat impreuna cu echipa de specialisti a clinicii.

         Clinica Performance se adreseaza persoanelor, copii sau adulti care vor sa faca performanta si celor care participa in diferite forme de competitie:

          1. Performanta si competitie scolara si de examene sau concursuri

          2. Performanta sportiva si competitie sportiva

          3. Performanta artistica si competitie artistica Pregatirea psihologica constituie un factor uneori esential in mobilizarea resurselor prin controlul emotional, formarea unei atitudini de incredere, formarea unei viziuni coerente si ordonate. Uneori pregatirea psihologica face diferenta intre succes si esec prin corenta psihica si mobilizarea eficienta.

 
Programare