ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihologie Psihologie Iasi

SPECIALIZARILE CLINICII. SITE OFICIAL www.cabinet-psihoterapie-psihologie-iasi.ro

SPECIALIZARILE CLINICII. SITE OFICIAL www.cabinet-psihoterapie-psihologie-iasi.ro

Va invitam si pe siteul oficial al Clinicii PsiHarmony www.cabinet-psihoterapie-psihologie-iasi.ro Clinica este intr-o permanenta dezvoltare fiind structurata acum pe trei componente, deservite de spatii distincte.

             Programe psihoterapeutice si protocoale clinice de interventie special concepute,  de Lector Universitar Doctor Monica Lusiana Mihaila, dupa 15 ani de experienta si peste 850 de pacienti vindecati, pentru Tulburare Anxioasa cu sau fara Atacuri de Panica, Tulburare depresiva, Conflicte de cuplu si Adolescenti dificili, Blocaje emotionale, Tulburari psihosomatice, psihonutritie, mobilizare competitionala scolara, sportiva si artistica. 

        Psihoterapeutul Monica Lusiana Mihaila este cadru didactic universitar , preda Cursul de Psihoterapie si Psihosomatica la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, ceea ce a condus la o exceptionala perfectionare in cele mai noi tehnici si metode, teorii contemporare, publicarea a trei carti de autor , numeroase articole in reviste prestigioase ( inclusiv Analele Academiei Romane), organizarea de workshopuri, cursuri, antrenamente si proiecte in domeniul psihologiei si psihoterapiei.

         

 Clinica Psiharmony este constituita din cinci departamente coordonate de Lector univ Dr Monica Mihaila impreuna cu Dr Consilier Alina Agache :

  • Clinica de Psihoterapie si Consiliere psihologica "Academica Psychotherapy",
  •              Clinica de Psihologia Copilului si Adolescentului "Academica Kids&Teens"

  • Clinica de Psihosomatica si Psihonutritie  "Academica  PsiBody",
  •               Clinica de Dependente "Academica Addiction"

  • Clinica de Psihologie a Performantei si Competitiei "Academica Performance", adresandu-ne pregatirii psihologice a examenelor, competitiei scolare, sportive sau artistice
  • Verifica daca suferi de una din urmatoarele probleme sau iti doresti sa evoluezi in domenii diverse si solicita cu incredere asistenta cabinetului psihologic si psihologului.

    - ANXIETATE, FOBII o stare de neliniste si agitatie, o frica fara sau cu obiect care te face sa te concentrezi cu greutate pe sarcinile zilnice si sa pierzi multa energie in incercarea de a o controla

    -ATACURI DE PANICA, senzatii fiziologice si psihologice intense ce descriu o teama intensa pe care nu o mai poti controla sub nici o forma

    -DEPRESIE, o stare de tristete permanenta sau cel putin frecventa, cu dificultati de a folosi energia pentru proiectele tale, uneori insotita de plans sau furie excesiva

    - CONFLICTE IN CUPLU, situatii frecvente in care partenerii nu mai reusesc sa comunice si sa gaseasca solutii comune la problemele lor

    - EMOTIVITATE,TIMIDITATE, cand iti este greu sa te exprimi si sa te adaptezi

    - SINGURATATE, LIPSA DE COMUNICARE, EXCESE DE FURIE

    - PROBLEMATICA ADOLESCENTULUI, ca etapa grea atat pentru parinti cat si pentru adolescent, marcata de cautari si descoperiri, de recalibrari la nivelul familiei

    -TULBURARI PSIHOSOMATICE, TULBURARI DE NUTRITIE

    - PERFORMANTA SI COMPETITIE SCOLARA, SPORTIVA, ARTISTICA

                     Calea transformarii tale inseamna regasirea a ceea ce este sanatos, echilibrat, armonios constituit, plin de dorinte si vise. In interiorul tau exista tot ceea ce ai nevoie, pacea , linistea si bucuria.

                 Te invit sa calatorim prin interiorul fiintei tale spre ceea ce ai uitat ca esti, fiinta libera, cu bunatatea iubirii fara frica. Te provoc sa eliberam sentimentul de bine si multumire, fara inamicii principali ai omului: frica si furia.

                Cabinetul de psihoterapie si psihologie din cadrul Clinicii Academica PsiHarmony din Iasi se remarca prin inalta tinuta profesionala a psihologilor atestati si a coordonatorului Clinicii Lector Universitar Doctor Psiholog Monica Lusiana Mihaila.

               Cadru didactic universitar, cu multiple specializari, cu o vasta experienta practica, cu o bogata documentare de specialitate, va asteapta intr-un demers plin de simboluri si semnificatii, intr-o calatorie initiatica, in care finalul esti TU.

               Experienta de peste 15 ani in asistarea sutelor de persoane, Cautatori si Calatori spre ei insisi, a determinat o imbinare unica si benefica a mai multor tehnici, metode de interventie din curente psihoterapeutice, de la psihoterapia ericksoniana- hipnotica, la psihoterapia experientialista si spirituala, dand nastere unei abordari personale care este promovata prin proiectul “Academia Nationala de Psihoterapie Sinergetica si Spirituala” si practicata cu succes in cadrul cabinetului de psihoterapie si psihologie.

               De la calugarii tibetani intelepti si meditativi la cele mai noi abordari psihoterapeutice, omul este Fiinta care cauta neincetat Calea spre Sine. Engrame mentale blocante, frici sau furii ne sunt obstacole. Dar ai in interiorul tau o comoara nestemata, energii eliberatoare ce te pot face sa vibrezi si sa radiezi lumina, printre vise, dorinte si asteptari.

          Eu cred in Tine, este nevoie doar sa credem impreuna!

     
    Programare