ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină internă Medicină internă Bucuresti

Iti oferim experienta a peste 25 de ani in domeniul preventiei si tratamentului bolilor cardiovasculare!

 

 

In anul 1991 medicul cardiolog Gabriel Tatu-Chitoiu infiinta in Bucuresti un cabinet privat menit sa acorde asistenta bolnavilor de inima. Misiunea lui era simpla: sa ajute! In anul 1997 demersurile initiale facute in domeniul asistentei medicale private au imbracat forma societatii comerciale Cardiomed, care a continuat sa se dezvolte treptat. In anul 2012 sediul Cardiomed s-a mutat intr-o locatie noua, special amenajata pentru a raspunde cat mai bine nevoilor pacientilor nostri, din care multi ne stau alaturi inca din anii ‘90.

 

Dotarile actuale permit realizarea de electrocardiografii (ECG) standard in 12 derivatii, monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale si a ritmului cardiac pe durata a 24 de ore (dispoztive Holter specifice), efectuarea de teste ECG de efort (bicicleta ergonomica).

Mai mult, gama de servicii oferite de clinica s-a diversificat prin colaborarea cu specialisti cu competente in domeniul ecocardiografiei (ecografii cardiace si vasculare realizate cu ajutorul ecografului Doppler color) si in cel al diabetologiei, nutritiei si bolilor metabolice (consultatii de nutritie, dislipidemie, etc).

 

Misiunea noastra a ramas neschimbata din anul 1991. Continuam sa oferim acelasi profesionalism si sa punem la fel de mult suflet in ceea ce facem, pentru ca suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem fata de fiecare inima in parte.

 

Cand trebuie sa alegi pentru inima ta, incearca alternativa Cardiomed!

Ultimele recomandări de la pacienți:

27-02-2020
Petre Magdalina, 69 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

MARE PROFESIONALISM , SIGURANTA IN STABILIREA DIAGNOSTICULUI,RAPIDITATE ,CERITUDINEA CA POTI FI SIGUR PE TOT CEEA CE TI SE SPUNE.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare