ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Psihologie Psihologie Timisoara

Incepand cu anul 2003 s-a infiintat Centrul Medical Kalss – activitatea medicala de debut fiind recuperare – reabiliatre (fizioterapie). Aceasta disciplina medicala necesita multe investigatii medicale pentru pacientii nostrii si consult interdisciplinar cu monitorizare pe perioada tratamentului de fizioterapie.

 

Pentru a veni in intampinarea interesuluil pacientilor nostrii, in fiecare an ne-am dezvoltat activitatea adaugand noi servicii clinice.

 

In anul 2010 centrul a accesat fonduri europene, ocazie cu care s-au facut dotari cu aparatura de ultima generatie, atat pentru recuperare cat si pentru alte servicii clinice. Anul de varf in extindere atat a spatiilor cat si implicit noi servicii medicale a fost anul 2015.

 

Acum oferim o gama larga de servicii medicale bazate pe suport tehnic de generatie noua in conditii de siguranta si confort.

 

Cu respect pentru timpul pacientului (servicii de la analize de laborator- medicina de familie- servicii clinice – stomatologie etc. in acelas loc) si nu in ultimul rand cu costuri cat mai mici pentru pacient (servicii in contract cu casa de asigurari de sanatate).

 
Programare