ROmedic Cabinete medicale CRAIOVA Cabinete Psihologie Psihologie CRAIOVA

"Centrul de Oncologie Sf. Nectarie " este un centru privat de oncologie , care are drept scop principal acordarea de servicii medicale gratuite si de cea mai buna calitate in domeniul oncologiei medicale , organizate dupa principiile celor mai bune sisteme de asistenta medicala actuala.
Venim in sprijinul pacientilor oncologici cu servicii conexe de diagnosticare si evaluare medicala, oferite de unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu: cardiologie si chirurgie toracica. De asemenea, pe langa sustinerea medicala, pacientii pot beneficia de asistenta psihologica gratuita.
Scopul nostru este de a promova şi susţine orice tip de activitate menită să sprijine persoanele cu afectiuni oncologice, luptând în acelaşi timp pentru dezvoltarea serviciilor medicale necesare în diagnosticarea şi tratarea pacienţilor cu aceste afectiuni.

Ultimele recomandări de la pacienți:

25-11-2023
Marian, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Vreau sa mulțumesc Spitalului Sf Nactarie din Craiova și în special Doamnei Doctor Alina Mehedințeanu Medic Oncolog pentru tot ce a făcut pentru tatăl meu Barbucenescu bolnav de cancer de prostata .Acum este mult mai bine tatăl meu Mulțumesc Doamna Doctor

05-09-2023
Floriana Ionescu, 43 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Aveti incredere in personalul clinicii Sfantul Nectarie.

22-03-2023
Neacșu Elena, 64 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu încredere această clinica și în mod special pe Doamna Doctor Nelly Cherciu - "Un înger salvator"


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!