ROmedic Cabinete medicale CRAIOVA Cabinete Laborator de analize Laborator de analize CRAIOVA

"Centrul de Oncologie Sf. Nectarie " este un centru privat de oncologie , care are drept scop principal acordarea de servicii medicale gratuite si de cea mai buna calitate in domeniul oncologiei medicale , organizate dupa principiile celor mai bune sisteme de asistenta medicala actuala.
Venim in sprijinul pacientilor oncologici cu servicii conexe de diagnosticare si evaluare medicala, oferite de unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu: cardiologie si chirurgie toracica. De asemenea, pe langa sustinerea medicala, pacientii pot beneficia de asistenta psihologica gratuita.
Scopul nostru este de a promova şi susţine orice tip de activitate menită să sprijine persoanele cu afectiuni oncologice, luptând în acelaşi timp pentru dezvoltarea serviciilor medicale necesare în diagnosticarea şi tratarea pacienţilor cu aceste afectiuni.

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-07-2019
Cring Elena, 58 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Mulțumesc personalului clinicii pentru îndrumare și susținere în tratamentul oferit!

24-07-2019
Ileana Dinca, 57 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionisti, oameni cu suflet bun, oameni deschisi!

23-07-2019
Radu Georgeta, 61 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un loc în care speranța devine realitate și viata recăpăta iarăși sens. Mii de mulțumiri întregii echipe, multa sănătate și recunoștință pentru tota dăruirea și grija aratata de fiecare data!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!