ROmedic Cabinete medicale CRAIOVA Cabinete Laborator de analize Laborator de analize CRAIOVA

"Centrul de Oncologie Sf. Nectarie " este un centru privat de oncologie , care are drept scop principal acordarea de servicii medicale gratuite si de cea mai buna calitate in domeniul oncologiei medicale , organizate dupa principiile celor mai bune sisteme de asistenta medicala actuala.
Venim in sprijinul pacientilor oncologici cu servicii conexe de diagnosticare si evaluare medicala, oferite de unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu: cardiologie si chirurgie toracica. De asemenea, pe langa sustinerea medicala, pacientii pot beneficia de asistenta psihologica gratuita.
Scopul nostru este de a promova şi susţine orice tip de activitate menită să sprijine persoanele cu afectiuni oncologice, luptând în acelaşi timp pentru dezvoltarea serviciilor medicale necesare în diagnosticarea şi tratarea pacienţilor cu aceste afectiuni.

Ultimele recomandări de la pacienți:

10-02-2021
Gorun Amelia, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

07-02-2021
Stoica Viorel, 62 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Multumesc pentru profesionalismul, amabilitatea si disponibilitatea intregului personal. As recomanda cu mare placere altei persoane.

06-02-2021
Alexandru Maria, 60 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Multumesc echipei pentru implicare,daruire,amabilitate,datorita lor astazi pot sa spun "Am invins"Va Multumesc ca existati si aveti in primul rand ,SUFLET pentru pacientii greu incercati


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!