ROmedic Cabinete medicale CRAIOVA Cabinete Oncologie Oncologie CRAIOVA

Anunțuri & noutăți

11-11-2019

rezultat proiect de cercetare cu titlul ”Algoritm de diagnostic al pacientului oncologic cu manifestari neurologice”

Va comunicam faptul ca, in urma competitiei organizate de catre Centrul de Oncologie Sf Nectarie SRL., pentru propunerea de proiect de cercetare cu titlul ”Algoritm de diagnostic al pacientului oncologic cu manifestari neurologice”, castigatoare este propunerea depusa din partea UMF Craiova, de catre doamna Sef Lucrari dr Raluca Elena Sandu.
Valoarea totala a proiectului de cercetare este de 12.000 RON.
In perioada imediat urmatoare acestui anunt se vor intreprinde activitatile necesare semnarii contractului de colaborare intre UMF Craiova si Centrul de Oncologie Sf Nectarie SRL.
30-10-2019

Comunicat competitie proiect cercetare

SC Centrul de Oncologie Sf Nectarie SRL anunță inițierea competiției pentru finanțarea de proiecte de cercetare cu tema “ALGORITM DE DIAGNOSTIC AL PACIENTULUI ONCOLOGIC CU MANIFESTARI NEUROLOGICE”.
Propunerile de proiecte pot fi depuse la secretariatul instituției, aflat la sediul din Craiova, strada Caracal nr.23A, zilnic in intervalul 30.10.2019 – 07.11.2019. Alternativ, propunerea de proiect (descrierea tehnica) si CVurile directorului de proiect si ale membrilor echipei de cercetare, pot fi depuse la următoarea adresa de email: centruldeoncologie@yahoo.ro.
Rezultatele competiției, precum si proiectul selectat pentru finanțare, vor fi anunțate in data de 10.11.2019.
Bugetul alocat competiției este de 10.000 RON.