ATENTIE! Incepand cu 01.06.2020 clinicile din Bucuresti: str Traian 234, str Pictor Gh Tattarescu 2 ( Policlinica Globului) si Cluj sunt DESCHISE. Programarile se fac doar telefonic intre orele 08:00-16:00 sau prin formularul de contact.
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti si Cluj-Napoca Cabinete Alergologie și imunologie clinică Alergologie și imunologie clinică Bucuresti si Cluj-Napoca

Servicii total gratuite:

ATENTIE! Incepand cu 01.06.2020 clinicile din Bucuresti :str Traian 234, str Pictor Gh Tattarescu 2 ( Policlinica Globului) si Cluj sunt DESCHISE. Programarile se fac doar telefonic intre orele 08:00-16:00 sau prin E-mail (office@clinicanova.ro)

Programare

Cu o experiență de 15 ani pe piața serviciilor medicale, suntem o echipă solidă de specialiști cu experiență în rezolvarea celor mai complicate cazuri. Pregătirea profesională de excepție, grija pentru pacient, atenția la nevoile acestuia și răbdarea de care dăm dovadă ne recomandă în domeniul medical. Pacienții noștri sunt întâmpinați de fiecare dată cu căldură, sunt tratați cu seriozitate și respect, oferindu-le soluții medicale rapide și eficiente.


În cadrul Clinicii Nova Explorari ORL poți găsi rezolvarea problemelor tale pentru următoarele specialități medicale:
ORL
Otoneurologie
Alergologie
Audiologie
Patologie somn
Kinetoterapie
Dacă prezinți una sau mai multe dintre următoarele simptome, este cazul să te prezinți la medic:
amețeli
acufene, tinitus
nas înfundat
sforăit
probleme ORL generale


Sănătatea îți influențează calitatea vieții!

 

Suntem prezenti in Bucuresti si Cluj- Napoca. Echipele sunt formate din  5 medici ORL in Bucuresti si 4 in Cluj , 1 medic specializat în alergologie-imunologie clinică in Bucuresti și 4repectiv 2 kinetoterapeuți . Echipele a fost specializate atât în România cât și în străinătate, fiind orientate în special pe diagnosticarea și tratarea diferitelor tipuri de vertij – sindrom vertiginos periferic, vertij de poziție, boala Meniere, neuronite vestibulare.


Având multiple competențe medicale în sfera ORL-ului general atât pentru copii cât și pentru adulți, echipele sunt pregătite să facă față celor mai dificile cazuri de rinite, otite, sinuzite, polipoze, sforăit și apnee de somn etc.
Echipele a fost instruită să lucreze și cu cei mai mici copii astfel încât să nu le producă traume emoționale. Echipele vă vor răspunde la întrebări cu răbdare, astfel încât pacientul să știe să prevină alte afecțiuni. Cei sase kinetoterapuți sunt specializați în reeducare vestibulară, posturografie, folosind tehnici computerizate în evaluarea și reeducarea pacienților, cu ajutorul posturografului dinamic Multitest Equilibre. 

 

Cluj-Napoca si Bucuresti sunt singurele orase din România care dispun de cea mai performantă aparatură pentru diagnosticarea şi tratarea acufenelor, vertijului, ameţelilor, instabilităţii şi tulburărilor de mers cauzate de afecţiuni ale urechii interne.

Clinica Nova Explorări ORL-Cluj este prima clinică din Transilvania care oferă un bilanţ complet al urechii interne, atât audiologic cât şi vestibular (de echilibru). Clinica funcţionează din luna mai 2018 şi la Cluj-Napoca şi este dotată cu aparatură de înaltă performanţă de ultimă generaţie, unică în Transilvania si in Romania. Specialiştii clinicii pot efectua peste 15 teste specifice urechii interne în baza cărora pot stabili diagnostic de mare precizie şi tratamente personalizate.

Am adus in Cluj-Napoca si Bucuresti, la Clinica Nova Explorări ORL, aparatură de ultimă generaţie, în mare parte unică în România.

Scaunul 3 D- TRV,scaunul rotator ORION -complet automatizat si controlat de computer, platforma Eclipse ABR-OEA echipată complet, modulul pentru videonistagmografie (VNG) aparatul pentru testarea acuităţii vizuale dinamice (AVD), Vestibulo-Cervico-Ocular-Reflex VCOR şi platforma dinamică computerizată (PDC), VHIT-video head impuls testing, sunt echipamente aflate în dotarea clinicii, unice în Romania. Sunt cele mai moderne aparate pentru examinarea ORL si diagnosticare, dar mai ales pentrul tratamentul nemedicamentos, de reabilitare a funcţiilor vestibulare, de simetrizare a informatiilor, de stabilizarea imaginilor pe retina – cazul osciplopsiilor, redarea unui mers stabil, normal, de inlaturare a dependentei vestibulare.

Scaunul  3 D- TRV este folosit pentru analiza, diagnosticul şi tratamentul vertijului de poziţie -VPPB,  cauza cea mai frecventa de vertij rotator ( deplasare de otoliti). Ofera posibilitatea executării cu usurinţă şi în deplină siguranţă a manevrelor de evaluare a  nistagmusului-( miscarile globului ocular) in pozitii extreme, nefiziologice, cu localizarea exacta a otolitilor deplasati si deci tehnici foarte exacte de repoziţionare otolitica (Eplay, Semont, Barbeque), chiar si  pentru pacientii greu deplasabili, rigizi, imobili, varstnici, supraponderali, cu patologii de coloana vertebrala.

Cu ajutorul platformei Eclipse ABR-OEA echipată cu modulele  ABR-EP25, VEMP, TEOEA se efectuează teste electrofiziologice obiective, fara a necesita raspunsul pacientilor, care măsoară răspunsul centrilor nervoşi la stimuli auditivi. Funcţionează pe acelaşi principiu al unui EEG, doar că este dedicat urechii interne.

Doar la Clinica Nova Explorări ORL din Cluj-Napoca, in exclusivitate pentru România, funcţionează si un dispozitiv de verificare şi reeducare a acuităţii vizuale dinamice, de fixare şi păstrare a imaginii pe retină, în situaţia în care noi ne miscam sau obiectele se misca in jurul nostru.

Platforma Dinamică Computerizată (PDC), unică în Transilvania, permite testarea echilibrului pacienţilor în doar 2 minute. Pe platformă, în plan fix si instabil, pacientul este testat in obscuritate si in stimulare optocinetica, permitandu-ne stabilirea unui diagnostic complet al strategiei de echilibru, ce poate fi vizuala, vestibulara sau somestezica. Platforma dispune şi de programe de reeducare, simetrizare a echilibrului şi a mersului folosind softuri cu realităţi virtuale si jocuri. Compensarea disfunctiilor vestibulare  este posibilă în 5-10 şedinţe a câte 30 de minute, permitand si reabilitarea mersului si dezechilibrelor de tip central( post AVC, ataxie cerebeloasa, scleroza multipla,sd parkinsonian, neuropatii, etc).


La noi poți beneficia de următoarele proceduri medicale:
Fibroscopie
Audiometrie extinsa
Timpanometrie 

Teste de permeabilitate tubara
Otoemisiuni acustice – DP- grame
ABRIS
ASSR
Electrocohleografie

Videonistagmografie
Videonistagmoscopie
Posturografie dinamică computerizată

Acuitate vizuala dinamica AVD

Vestibulo-Cervico-Ocular-Reflex VCOR
Probe calorice

Potentiale evocate oVEMP, cVEMP

Acuitate vizuala dinamica

Extirpare corpi străini
Rezecție fren lingual
Timpanotomie, aplicare dren transtimpanic
Turbinectomie cu RF pentru rinite dependente de picaturi
Uvuloveloplastie pentru sforait cu RF
Criptoliza amigdaliana cu RF
Testări cutanate prick și tratamente reacții alergice în urgență
Diete antialergice
Spirometrie
Aerosoli pentru rinite,sinuzite și astm

 

Suntem dotati cu echipamente și aparatură medicală de ultimă generație, pentru un diagnostic foarte precis, de bună calitate:

Scaun TRV
Posturograf Dinamic Multitest Equilibre
Videonistagmoscop
VHIT-Video Head Impulse Testing

Platforma Eclipse
Scaun rotator

Scaun rotator ORION - compet automasi controlat de computer
Verticală subiectivă
Probe calorice
Riglă orizontală
Audiometru
Turn endoscopie fibroscopie Stortz
Microscop
Radiofrecvență Ellman
Spirometru și truse alergologice


Principalele patologii diagnosticate și tratate în cadrul clinicilor nostre sunt:
Vertij de poziție
Neuronită vestibulară
Boala Meniere - hidrops endolimfatic
Rău de mișcare, de mașină, de debarcare sau de aglomerație
Amețeală, instabilitate, dezechilibru sau scădere auz
Tinitus sau acufene
Otite, amigdalite, adenoidite (polipi,vegetații), adenopatii
Epistaxis - sângerări nazale
Rinită crustoasă
Rinite alergice, laringite, polipoze
Apnee în somn, pauze respiratorii mari în somn
Sforăitul la copil sau adult


Suntem singurele cabinete din țară, care oferă toate testele necesare investigării oricărui tip de vertij cu cea mai nouă tehnologie din domeniu. Asigurăm asistență medicală de urgență pentru vertij, sângerări nazale – epistaxis, otite, sinuzite, rinite acute, surditate brusc instalată.

Clinica din Cluj Napoca lucreaza in contract cu casa de asigurari de sanatate Cluj.


Suntem la dispoziția ta, pentru a te ajuta să-ți recapeți sănătatea și starea de bine!

Ultimele recomandări de la pacienți:

25-10-2020
Suvar Minodora, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

28-08-2019
Bogojel Marinela, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna Doctor Ene Monica este un medic extraordinar cu experienta si m-a ajutat foarte mult cu problemă mea de sanatate.Multumesc frumos.

15-03-2018
Antoaneta, 41 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare