ROmedic Cabinete medicale Bucuresti si Cluj-Napoca Cabinete Audiologie Audiologie Bucuresti si Cluj-Napoca

Medic primar/specialist ORL

Acest job nu mai este activ (data de expirare a fost depașită).
07-02-2019
Salariu: 5.000-25.000 ron

SC Clinica Nova Explorari ORL SRL , clinica particulara ORL specializata in OTONEUROLOGIE, investigarea si tratarea patologiei VERTIJULUI, cautam colaborare cu medic ORL pentru cabinetul deschis in incinta unui mare spital din Cluj - Napoca. Clinica este in contract cu CAS Cluj.

Clinica este dotata cu aparatura ultramoderna de investigatii si tratament ORL cat si cu aparatura specifica diagnosticarii si tratarii patologiei VERTIJULUI utilizand tehnici de REEDUCARE VESTIBULARA: (Platforma dinamica computerizata, bula optocinetica, VNG,AVD, probe calorice, scaun rotator TRV -unic in Europa de EST...etc).
Detalii depre noi puteti gasi pe site-ul clinicii :www.clinicanova.ro

Cerințe:
Medic ORL dornic sa se alature unei echipe medicale de exceptie, dornic sa invete lucruri noi in vederea specializarii in domeniul OTONEUROLOGIEI. Se asigura cursuri in Bucuresti in cadrul Clinicii Nova Explorari -Bucuresti precum si in strainatate.

Colaborarea va fi facuta prin contract prestari servicii medicale intre firme ( PFA-ul d-voastra si SRL-ul clinicii) sau prin angajare directa cu contract de munca.

Autorizatie de libera practica.
Certificat de membru al colegiului medicilor, vizat la zi
Polita de asigurare de raspundere civila profesionala
Certficat de medic primar/ specialist

Va rugam sa ne trimiteti intentia de colaborare la adresa de E-mail dblajan@clinicanova.ro sau sa ne contactati telefonic la numarul 0723 254 755 pana la data de 30.05.2019
 
Programare